sunnuntai 17. elokuuta 2014

"mun täytyy luottaa ja antaa vain mennä"

Kukkuluu pitkästä aikaa. Tulimpa tänne kertomaan tän hetken kuulumiset ja fiilikset. Paaaaaljon on tapahtunut siitä kun viimeksi oon kirjotellu.. Kivoja ja vähemmän kivoja juttuja,. Onneksi kuitenkin enemmän niitä kivoja.

Elämässä on tapahtumassa työpuolella isoja muutoksia, jotka aiheuttaa ristiriitaisia tuntemuksia. En mä niistä täällä voi enempää avautua, mutta muutoksen tuulet on nyt siis edessä. Odotan,en odota, odotan,en odota.. Mieli muuttuu minuutin välein.

Kivoiksi jutuiksi voisin mainita sen,että oon tutustunut Jäkessä moneen uuteen ihmiseen ja yhdestä niistä on tullutkin jo hyvä ystävä. Joskus oon luullut,että tietty draamapilvi leijailee vaan mun ympärillä, mutta nyt oon löytänyt sielunsiskoni :DOllaan tunnettu vasta vähän aikaa, mutta nyt jo sen verta hauskoja hetkiä ja kommelluksia takana päin,että riittää vanhainkodissa muisteltavaa :D

Viikonloppunahan oli tosiaan weekendit ja no..en viittsi edes kertoa. Mutta hauskaa oli niin kauan kun sitä kesti ja olihan se mukava nähdä nää mun pojat taas <3


Sitten se mitä on odotettu jo mooooooonta kuukautta eli lauantaina CHEEEEEEEEEK! Mennään Nikon kanssa sinne ja voi että enää 6 yötä tittidiiiii!!Mainitsemisen arvoinen asia on myös varmaan se,että lähden 30.9 sisiliaan 8 päiväksi <3 Eihän se oo kun kolmas kerta tälle kesään :D Faija just nauro,että oon ollu tänä kesänä enemmän siellä ku töissä. Haha, niinhän sen kuuluuki mennä. Ja ens kesänä menee sitte ihan for real, mutta siitä kerron sitten myöhemmin ;)

Eli siis tänne kuuluu loppupeleissä ihan vaan hyvää! Mitäs teille?

Mulla olis järkkärissä paljon kuvia jaettavaksi, kuuuuuuuunhan saan aikaiseksi niin pläjäytän ne tänne!

p.s runkku anonyymi älä vaivaudu. Ei kiinnosta.

5 kommenttia:

 1. Oliko "pojilla" haitarit kunnossa.

  VastaaPoista
 2. tiddidiii tiddidiii vitun läskiperse!

  VastaaPoista
 3. ei täällä oo kun runkut anonyymit

  VastaaPoista
 4. Vittu. täällä ei ole kun runkku anoja.
  Et taida olla kiinostava persoona, tai onko saarisen pojan vetovoima kadonnut?

  VastaaPoista