sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Onneks eletää jo sunnuntaina! Niinku viimeks marmatin niin tällä viikolla tosiaan ollut vaan yksi vapaa ja se kyllä tuntuu , kun nyt töissä ollut suht rankkaa. Tästä iltavuorosta kun mä selviän niin mulla alkaa kolmen päivän vapaat :)

No mitä tein viikonloppuna töiden lisäksi? Perjantaina en ihmeempää. Koirien kanssa lenkkeilin ja katselin tvof telkkarista.
Lauantaina eli eilen aamuvuoron jälkeen kävin kirppiksellä ja siivoilin kotona. Illalla mun luokse tuli ystäväni Jonna ja vaikka hieman oli mutkia matkassa niin päästiin lopulta baariin! Ekaa kertaa pitkästä aikaa ilman kunnon pohjia lähdin kattelee miltä baari näyttää selvin silmin ja kivaa kyllä oli! Tanssittii , naurettiin ja juteltiin sekä vanhojen että uusien tuttavuuksien kanssa! :) Oli myös kiva käydä pitkästä aikaa zapatassa, siellä tuntu olevan vähän enemmän meijän ikäistä sakkia kun esim fridassa. Vaikka kyllä mä fridastakin tykkään.Vapaiden aikana mun pitäisi maalata loppuun asunto ja laitella sitä muutenkin kuntoon. Pihatöitä toivottavasti pääsis tekemään kanssa, kun noi perkeleen lumet alkaa olla taas sulanut.
Kahden viikon päästä mulla on meinaan tuparit/synttärit mihin tulossa kasa rakkaita, joten haluun saada sitä ennen kämpässä mahdollisimman paljon asioita kuntoon.

Mä en oikeestaan ees tiedä miks mä päivitin tätä blogia kun tästä tuli tälläistä diipadaapaa :D
Joten lopetan tähän kun ei mulla ole kerta edes mitään järkevää sanottavaa. ;)

4 kommenttia:

 1. Onks sulla ja Nikolla menneet väli poikki?

  VastaaPoista
 2. on menny välit poikki.fakta tietoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun tarvii sitte hommata jostain paremmasta paikasta faktas:)

   Poista