torstai 20. maaliskuuta 2014

Kuulumiset!

Pahoittelen taas hiljaiseloa.. Ei muka "ehdi" kirjottelemaan blogia. Oon mä kyllä tässä töissäkin ollut aika tiivisti, tällä viikolla esim. vain yksi vapaapäivä ja sekin on jo käytetty. :( BUU!
Vapaapäivän käytin työkaverin kanssa kahvitellessa ja koiria tuijotellessa :D


Mun piti alunperin lähteä 27.5 Italiaan kavereiden ja äidin kanssa, mutta muutin mun matkaa niin ,että meenkin jo 20.5 =) Muut tulee sitte viikon päästä perässä. Olen niitä sitten shamppanjan kanssa kentällä vastassa :) Ja lupasin täyttää meidän luksuskämpän jääkaapin huurteisella ja herkuilla. AI ETTÄ MÄ ODOTAN! Faijan kanssa ollaan nykyää ihan ok väleissä ja se on kyllä kiva juttu.

25.5 pikkuveli täyttää 18 ja siellä on isot bileet. N. 70 henkeä kuulemma tulossa. Jäätävää on se,että nään sen mun serkun ekaa kertaa sen hässäkän jälkeen. (Tiiätte mistä kyse jos ootte lukenut blogia alusta asti).
En oikee oo vielä varma,että teenkö hänen kaa jonku välirauhan vai leikinkö ettei sitä oo olemasskaa? En tiedä? Voiko tollasta asiaa antaa anteeksi?

Viime viikonloppuna olin ulkona pitkästä aikaa ystäväni Jonnan kanssa. Me teininä hengailtiin paljon, mutta valitettavasti kaikki elämäntilanteet johti siihen ettei vähään aikaa "ehditty" näkemään. Oli kyllä huippua nähdä pitkästä aikaa =) Lähdettiin Helsinkiin herkkuun moikkaamaan Tommia.Hauksa ilta oli eikä draamaltakaan taas vältytty :D

Jonikin oli siellä <3
Oon päättänyt poistaa kaikki idiootit lopullisesti elämästäni. Elämä ilman turhaa draamaa on vaan kaikinpuolin kivempaa. Mäntsälässä tuntuu olevan joku ihme tarve olla aina kitisemässä ja puhumassa paskaa muista edelleenkin. Luojan kiitos mä en asu siellä enää. Eikä mulla oo mitää hinkua edes käydä siellä. Baarissa oon tainnu olla viimeksi joskus 2 vuotta sitten?
Onneksi elämä on kuljettanut mut sieltä pois ja oon saanut tutustua uusiin ihaniin ihmisiin. En väitä,että tääkään olisi aina niin ruusuilla tanssimista, mutta ainakin aivan erilaista kun mäntsälässä asuessani. On siellä muutama hyvä tyyppi kenen kanssa haluan vielä pitää yhteyksiä. Ihania lapsuudenkavereita mm. <3

Tässä kun kerkeen niin teen loppuun matkapostauksen. Italian reissusta tuleekin varmasti sitten hyvää matskua :D

Mukavaa loppuviikkoa kaikille <3

XOXO

8 kommenttia:

 1. se on itse aiheutettua.

  VastaaPoista
 2. "Oon päättänyt poistaa kaikki idiootit lopullisesti elämästäni"= niko ja mylläri??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla varmaan ei olisi samassa postauksessa tommista kuvaa. Niko ja Tommi ei ole idiootteja vaan mulle tärkeitä ihmisiä. Mäntsälässä niitä idiootteja on!

   Poista
 3. Oletko Mäntsälästä kotoisin??? lol

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisiliasta mä oon kotoisin mutta asuin mäntsälässä lähes 20 vuotta. Valitettavasti.

   Poista