torstai 26. joulukuuta 2013

Kokkola..Kouvola...vai mikä nyt olikaan ;)

Viime lauantaina oltiin Kouvolassa Nikon, Minnan ja Jorin keikalla .Menin ensin Jonnalle kausalaan ja sieltä sitten pyyhkästiin Amarilloon. Baari täytty hetkessä aivan tupaten täyteen,että suosiota tällä kolmikolla kyllä riitti! Itse onnistuin missaamaan jotenkin sekä taikatemput että tanssishowt enkä mä kyllä hirveesti muista niitä Nikonkaa juontoja, mutta tuleehan noita keikkoja vielä? :D

Yö me oltiin Cumuluksessa ja tyylikkääsit herättiin 12.05 kun hotelli meni 12.00 kiinni. Hups, sattuuhan sitä!


No olipas vähän suttusia kuvia!

7 kommenttia:

 1. Millä kameralla saa noin huonoja kuvia, eikö kannataisi harkita kuvien littämistä silloin kun ne ovat näin huonoja. Voisit hiukan arvostaa myös lukijoita ja miettiä mitä paskaa heille voi tarjota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kannattaisi joskus pitää turpansa kiinni ja olla valittamatta joka saatanan asiasta! Elämässä on suurempiakin murheita kun joku kuvanlaatu. Mene pois kattomassa niitä kuvia jos ei miellytä, mulle se on yks lysti. Oikeen hyvää uutta vuotta myös sulle!

   Poista
  2. Ei se nyt niinkää ole, jos pidät blogia miten voit aliarvioida lukijoita tarjoamalla heille ala-arvoisia kuvia katseltaviksi. Tähän pitää panostaa niin kun koko elämään eikä tyytyä keskinkertaisuuteen, vaikka oletkin parempi ihminen kun valtaosa lukijoista kun bailaat julkkisten kanssa .

   Poista
  3. Joo näinhän se on,ne julkkikset kun on niin helvetin kummallisia ihmisiä!

   Poista
 2. Olet kauhean negatiivinen ihminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi , onneksi sä kasvoton kommentoija tunnet mut niin hyvin että voit arvostella. Get a life ja painu vittuun mun blogista provosoitumasta <3

   Poista
 3. Negatiivinen elämän asenne paistaa jokaisesta postauksestasi.

  VastaaPoista