sunnuntai 10. marraskuuta 2013

SUmmer Up Cruise 2013!

Oltiin Jonnan kanssa maanantaina siis Summer Up Cruisella. Laiva lähti Turusta ja suuntasi Tukholman satamaan killumaan.
Reissu oli jotenki alusta lähtien aika dramaattinen :D Jonnalla hajosi pari kappaletta autoja millä sen piti suunnata mun luo ja sitten kun se junalla lopulta saapui niin meille tuli kauhea kiire vaikka oltiin omasta mielestä hyvissä ajoin liikkellä. Saavuttiin Turun satamaan ihan muutamaa minuuttia ennen kun se hyttikortti hakupiste meni kiinni ja meinasi meillä bensakin loppua. Se mittari näytti,että päästää 8 kilsaa kun ajoin sen parkkiin mutt päätettiin stressaa siitä vasta sitten seuraavana päivänä :DSatamassa tuli pieni shokki kun laiva oli täynnä teinejä. Mä en nähnyt yhtään yli 20-vuotiasta siellä ja se oli hieman pelottavaa :D Tunnelma oli kuitenkin hyvä, laivassa dj soitti räppiä kun astuttiin sisään ja muutenkin tuntui että se laiva oli muuttunut kunnon räppialukseksi. Summer Up cruise oli 2 -päiväinen ja osa oli siellä molemmat päivät. Ainakin se porukka joka oli heittämässä jo toista rundia oli aika hyvissä jo kun me vasta saavuttiin laivaan :D Kun hyttiä haettiin niin hyttikäytävällä raikasi räppi, hirvee kiljunta ja örvellys kuului joka suunnasta ja joku poika pissasi jätesäkkiin. :D

Odotettiin hytissä sitä,että tax free aukee ja saadaan itellekki kunnon pohjat. tax freessä ihmeteltiin miksei siellä ollut juuri ketään muuta kunnes selvisi ettei siellä myyty alkoholia sinä iltana ollenkaan. Meidän ilmeet oli varmasti näkemisen arvoiset kun se joku setä kertoi sieltä saavan vaan karkkia ja limua. MITÄ?!!!

Voi tsiisus mitä holhoomista sanon minä. Perkele. Onneks me löydettii pikku viinipulloi ja fresitapulloja jostain kahviosta ja se kiva myyjä antoi meille kaupan päälle tuopitkin. Me ei oikeesti juotu edes paljoa, mutta silti oltiin aivan vitun naamat. En todellakaan tiedä miten se on mahdollista ja miten siinä pääsi niin käymään? :DMentiin hyvään aikaan kuuntelemaan Sini Sabotagea kun se veti viimeisen biisin eli lewikset repee. Mä en tiedä suoraan sanottuna mitä muita biisejä se edes pysty esittää kun siis onks sillä edes muita? :D Plus se uusin todella paska kappale. Mulla on menny maku siitä koko muikkelista nyt kun se on siinä Idols-tuomaristossa.

Nojoo kello oli siis jotain 11 kun se lopetti ja niillä tienoilla katksesi sitten tämän tytön muistikin. Ihan ok siihen nähden, että laiva tosiaan lähti puol 8. Mulla on sellanen tunne, kun se koko ilta olis kestäny vaan pari tuntia :( Aamulla vitutti ja luulin etten oo esim nähnyt Cheekkiä kunnes puhelin todisti toista. Mulla oli videopätkä todisteena,että siellä keikalla oon ollut. Vähänkö oikeesti ottaa päähän ettei muista yhtää mitää!! Meidät varmasti huumattiin ;)

Näin hyvia kuvia oon ottanu Cheekin keikalt, haha :D
Seuraava päivä menikin sitten nukkuessa ja vähän mälsää oli se,että laiva oli vasta klo 18 Turussa. Vielä mälsempää oli se,että se oli TURUSSA ja oli vielä ajettava kotiin.
Päivä me nukuttiin ja käytiin tsekkaamassa kyllä myöskin Mikael Gabrielin keikka. Onneks käytiin, tuli jotenki hyvä mieli että muistaa edes sen.

Joku mun lukija toivoi,että ottaisin MG:n keikalta kuvia, mutta oltiin sen verta kaukana etten saanut:(Tässä parhaimmat eli ei oikeen hyvin mennyt :D Mutta yritin!
Darra-look

Se me nyt opittii,että jos ens vuonna mennää niin se on sitten kahden päivän rundi. Plus pikkasen pienempi känni ;D

Kotimatkallakaa ei tietenkää draamalta vältytty kun ei meinattu löytää mistään bensa-asemaa ja mittari näytti vaikka kuinka kauan nollaa + että Jonna myöhästy pari minsaa junasta. Noh mutta onneks loppu hyvin kaikki hyvin ja aika kultaa muistot :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti