perjantai 6. syyskuuta 2013

Nyt puhutaan..Mistäs muusta kun BB:stä!

Taas on tullut se aika vuodesta, kun BB on startannut käyntiin. Itsehän olen uskollisesti ja aktiivisesti seurannut joka ikisen kauden ja kuluvina vuosina tutustunut moniin BB-tyyppeihin livenä ja monesta saanut oikeita ystäviäkin. Tämä ehkä kuullostaa siltä ,että olen kalastellut julkkuja ystäväpiiriini, mutta niin ei kyllä ole. Nikon kautta olen tutustunut moniin ja siitä taas jonkun kautta johonkin ja jonkun johonkin.

Täytyy sanoa, että monesta joista en pitänyt heidän ollessa bb:ssä ,on mielipide muuttunut täysin oikeessa elämässä ja muutamasta  niistä on tullut mulle läheisiä ystäviä. ¨Se on vaan niin helppo arvostella muita ruudun takaa ja vaikka niitä 3 kuukautta tuijottaisi päivittäin telkkarista niin kyllä melkeempä täytyy itse ne ihmiset tavata ja niihin tutustua ennen kun voi muodostaa kunnollisia mielipiteitä. Tämän olen oppinut.

Siltikin aijon kertoa nyt mielipiteeni tämän vuoden bb:stä ja niiden asukkaista. Painottaen,että nää on ne fiilikset mitkä on tällä hetkellä välittyneet ruudun takaa kyseisistä ihmisitä.

No ensinnäkin JULKKIS BB. Loi paljon odotuksia ja täytyy sanoa,että vähän pettymys tää kokoonpano oli. Tiesinhän mä sen,että sinne ei koviin montaa isoa nimeä saada, mutta ..no silti.

Tiistaina kirmasin Nikolle kisakatsomoon kastoman kickoffia. Extran aikana kun yhtä asukasta muutetulla äänellä ja kasvot sumennettuna esitettiin ,tajuttiin  sen olevan meidän kaveri Aleks. Myönnetään,että se tuli heti Andyn jälkeen suurimpana yllätyksenä asukkaista! Ei ollut meinaan meikäläisillä mitään hajua moisesta, vaikkakin edellisenä lauantaina oltiin tosin ilmoille heitelty sellaistakin juttua. Aina on kiva seurata tuttua ihmistä talossa, joten toivon että Aleks pysyy siellä pitkään :)
Suurin shokki, joka heitti meidät aivan sanattomiksi oli kuitenkin Andyn asteleminen taloon. YLLÄTTÄVÄ VETO ja jotenkin oikeesti tosi hienoo ,ettei siitä ollu vuotanu julkisuuteen mitään! Hyvä BB!
7 tyyppiä arvattiin meinaa oikein taloon menijöistä jo etukäteen. Jotkut ei sitten ollut niin salassa pysynytkään.D HUPS!

Puidaan nyt lyhesti asukkaat läpi.

- Andy = Mielenkiintoista seurattavaa, jotenkin se vaa tuntuu olevan niin..pihalla? Emmä tiiä :D Mä vähän vaan pelkään ja epäilen,ettei Andy kestä siellä kauaa ja luovuttaa leikin kesken vielä ehkä jopa tämänkin viikon aikana. Toisaalta toi jäbä on kyllä jotenkin niin mysteeri, että voihan se istua vielä siellä kuuden viikon päästäkin ja voittaa koko jutun. Ja niin uskon siinä käyvän, ellei herra tosiaan luovuta vapaaehtoisesti aikasemmin. Jännityksellä jäämme odottelemaan!

- Frederik = Tapasin sen itseasiassa viime lauantaina Kaarinassa ja jotenkin se mies jo sillon eto mua käytöksellään ja olemuksellaan ja nää fiilikset on vaan kasvanut sen astellessa taloon. Vanha mies ja heittää niin oksettavaa läppää itseään neljä kertaa nuoremmalle ,että oikeen oksettaa. Mutta tuntuu kyllä olevan suorasanainen, joten kyllä mä toivon,että se jokusen viikon talossa pysyis.

- Johanna = Okei kuka tää on? Nevahööd. Eikä mul oo mitää sanottavaakaa. Varmast ihan mukava,mutta ei oo toistaseks herättänyt minkäälaisia fiiliksiä.

- Marianne = Argghh... Kukaan joka ei lue seiskaa/ hymyä tuskin edes tietää tätä neitosta. Lapselliset on jutut ja mauttomat. Varmasti pohjimmiltaan ihan kiva tyttö ,mutta ei kyllä ihan meikäläisen makuun. HInnalla millä hyvänsä julkisuuteen- tulee ekana mieleen.

- Teppo = Tää on niin kauhee! Ja mikä v*tun mr. finland? Eihän se oo ees komee. Mr. tekorusketus olis mun mielestä sille osuvampi titteli. Oikeesti tää ällöttää mua melkee saman verran kun Antti Kurhinen.

- Anu = Ihan mielenkiintoinen asukasvalinta. Tosin en tästä tyypistä kauheesti ollut aikaseimmin kuullut. Luulen,että suorasukaisuudellaan saa tilanteita aikaan taloon.

- Sara = Tykkään jotenki Sarasta tai on näissä ohjelmissa vaikuttanut herttaselta ja mukavalta tytöltä. Mutta kyllä mua vähän ihmetyttää miksi missi hakee näin moneen tositv-ohjelmaan mukaan. Ja muutenkaan bb ei taida olla ihan Saran paikka, en oo montaa kertaa nähnyt sen siellä puhuvan. Toivottavasti jos väki vähenee niin Sara puhkeaa kukkaan, jos vielä talossa silloin on.

- Claudia = En tykännyt yhtään tästä siinä iholla-sarjassa , mutta nyt Claudian pisteet on lähtenyt nousuun.Vahva nainen ja tsemppaa muita. Myös uskaltaa sanoa suoraan omat mielipiteet. Toivottavasti Claudiaa nähdään vielä ensi sunnuntain jälkeenkin talossa.

- Kai = Ei niin mitään sanottavaa. Onko toimittajat nykyään julkkiksia? ULOS!

- Jori = Noh ei tästäkään oikee mitää oo. Jotenki omahyväsen olonen. Emmä tiiä.

-Susanna = Hänki on sitte päättäny joka ohjelmaan nenänsä tunkea. Täytyy silti sanoa,että on ollut siedettävämpi tässä bb:ssä kun esim. viidakon tähtösissä. Toivon silti,että tippuu ekojen joukossa. Niinku joka paikatsa muualtakin on tippunut :D

- Aleks = No tottakai liputan frendin puolesta, Aleks on ihana! Tutustuin Leinan kautta uutena vuotena, oltiin mökkeilemäs Himoksella. Ja nytten juhannuksena mökkeilemässä Kalajoella. Siellä meillä oli kyllä Aleksin kanssa hemmetin hauskaa ja on ihan älytön persoona tämä poika!
 Talossa ei oo ollut vielä ihan täysin oma itsensä, mutta tässähän on vasta pari päivää mennyt. Toivottavasti pysyy pitkään ja pääsee sekin puhkeemaan kukkaan. GO ALEKS!Aleks hyppimäs mun bemun päällä, prkele :D

3 kommenttia:

 1. Ää! Kirjotin pitkän kommentin, mut puhelin suostunu julkaseen sitä. Argh.

  Toi Marianne on kyllä niin rasittava! Sais rauhottua tai lähtee menee. Oikeesti tollasta kiljumista ja kielenkäyttöä jaksa kukaan. Muutenkin se käyttäytyy tuolla ku mikäkin kakara!

  Sara on kyllä tosi herttanen, mutta hukkuu helposti muiden varjoon, kun on niin kovin hiljanen. Melkein unohtuu, että se edes on talossa. :/

  Mun lemppareita on Andy ja Aleks! Koska Andy nyt on Andy :DD ja Alkes vaikuttaa siltä, että sillä on elämänasenne kohdallaan! Että se on tyytyväinen itseensä ja siihen mitä tekee. Arvostan! Muutenkin vaikuttaa tosi mukavalta tyypiltä, toivottavasti pysyy talossa pitkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella samoilla linjoilla siis mennään =)) Kivaa,että oskun luonteenpiirteet on välittynyt katsojille (siis aleksin) :)) <3

   Poista
 2. Eihän Andy mitenkään pihalla, päinvastoin. Ajattelin aikaisemmin, että hänen elämänsä olisi valunut niiden pulvereiden nuuskimiseen, mutta kyllä hän onkin ihan kartalla siitä, mitä maailmassa tapahtuu. Jutteli Syyrian tilanteesta yms. Lisäksi hänellä on kaduilta saatua elämänkoulua. Taiteilija ISOLLA sydämellä! <3

  Aleks on ihanan suloinen.

  VastaaPoista