perjantai 20. syyskuuta 2013

Hotel Silken Diagonal BarcelonaAjattelin,että meidän upea hotelli ansaitsee erillisen postauksen. Ja mulla on sieltä sata kuvaa niin länttään ne nyt tähän kaikki kerralla.

Me valittiin tää hotelli silleen,et kateltiin frendin kanssa kumpikin omissa kodeissa hotelleja barcelonasta. Ja me kumpikin ehdotettiin sattumalta tätä samaa hotellia toisillemme, meillä on siis todella hyvä maku molemmilla :D Tää nyt ei ollut halvimmasta päästä, mutta ei kalliimastakaan. Ollaan kieltämättä aika mukavuudenhalusia ja mistään sadan kilsan päästä ei haluttu rupuhotellia. Tää ei kuitenkaan ollut mikään älyttömän kallis, vaikka niin voisi kuvitella.

SIJAINTI : LOISTAVA , metroasema ihan vieressä, iso ostoskeskus tien toisella puolella, halpoja kuppiloita vieressä, ja SE IHANA ISO MUNA VIERESSÄ JOKA LOISTI AINA ILTAISIN :D

SISUSTUS/ULKOASU: MODERNI MODERNI MODERNI! Kaikki oli niin hienoa ja modernia. En oo eläissäni ollut niin hienossa hotellissa. Mulle se oli siis älyttömän hieno, mutta uskon että kaikille ei , joten älkää ruvetko mussuttaa =) Huoneet oli siistejä, siivojat siivosi päivittäin, KATTOTERASSI OLI UPEA! Jopa niin iso ja upea,että viikonloppuna siellä oli molempina päivinä häät.

Mutta enempää lätisemättä lisään teille nyt liudan kuvia!

Aulaa
                 
                      
                 
kattoterassi
Käytävät oli hämärät ja huoneeseen löysi sinisellä valolla mikä nyt huonosti näkyy. Tai löysi muutenkin mutta siitä oli apua :D
Tuossa näkyy hotellimme munan vieressä :D
                         
kattoterassilta

Näkymät illalla <3 

Siinä nyt "muutamia" kuvia... Lisään vielä videon erikseen myöhemmin missä esittelen huoneen :D Anteeksi siitä,että kuvat ovat epäloogisessa järjestyksessä ja vinossa ja suttuisia, mutta en nyt jaksa korjailla kun tää kone v*ttuilee mulle.

Mitäs mieltä ootte? 

2 kommenttia: