maanantai 19. elokuuta 2013

It`s Monday!

Maanantai, mutta mikäs tässä ollessa kun vapaapäivä on.


Ajattelin kertoo vähä viime päivien kuulumisista... En oo oikeestaan hirveesti tehnyt muuta kun viettänyt aikaa hauveleiden kanssa.
Perjantaina illalla me oltii äidin kanssa katsomassa Järvenpään kesäteatterissa häräntappoase. Oon lukenut aikoinaan sen kirjan ja käynyt katsomassa joskus vuosia sitten ystäväni näytellessä siinä sen myöskin, mutta kyllä se taas osui ja upposi. Hauska sstoori ja ennenkaikkea ihanaa vaihtelua arkeen. Sääkin suosi eikä satanut pisaraakaan :) Kiitos äitille!


Lauantaina me käytiin Henkan kanssa niiden yhdellä möksällä hmm mikä sen paikkakunnan nimi olikaan . En muista. Jossain Janakkalan tiedoilla kuitenkin :D Käytiin vaan tsekkaamassa paikat ja että kaikki oli ok. Kuulin samalla häneltä yhden pelottavan jutun liittyen siihen mökkiin ja nyt oon nähny oikeesti painajaisia sen jälkeen aiheestaa :D Joten thänks vaan :D

Mökiltä me siirryttiin syömään Suvirantaan ja harmi etten oo tajunnut ottaa sietä kuvia! Loistava paikka, loistava henkilökunta ja oikein hyvää ruokaakin. Toivottavasti Henkka vie mut sinne vielä joku toinen kerta uusikskin. Meillä sai olla pikkuchihut mukana ja ne sai oikeen omat luut ja vesikulhon+ paljon rapsutuksia ja haleja.
Matkalla napattu kuvaSiitä me ajeltiin jäkeen ja mun oli kovassti tarkoitus lähteä kavereiden kanssa baariin..Kuitenkin päivällä lipityt lonkerot alkoivat väsyttää ja vaikka kuinka taistelin vastaan niin olin nukahtanut ja heräsin seuraavan kerran vasta kahden jälkeen yöllä. Se siitä baareilusta. Noh, kroppa & lompakko kiitti. '
Ja tälläinen löytyi kainalosta :
<3

Mitäs muuta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti