lauantai 29. kesäkuuta 2013

kukkuu!

Pääsin vasta sängystä ylös..paska fiilis ja kaipais halia mut eiköhän tää tästä. Onneksi paistaa aurinko, joten eiku sitä palvomaan.

Bloggaan tästä reissusta kunnolla kotoolta. Mutta nopeasti sanottuna hauskaa on ollut ja pafos on kaunis paikka. Oon tutustunut uusiin ihmisiin mikä on tehnyt tästä reissusta vielä paremman.

Mun blogia viihdyttää eräs anonyymi, joka ei raukka tiedä olevansa tunnistettu. Musta on hauskaa että sä kommentoit mun ulkonäköä a) videolla jossa mä en näy ja b) video ei edes toimi. Pitäskö sun hommata elänä ja ihan vaikka koittaa keksii oikeesti jotain tekemistä? Mm matkailu avartaa voin vinkata.
Tästä oli puhetta eräiden kanssa ja tullaan sitte seuraavaks juttelee sulle niin keitäthän sitten kahvit. Saadaa tää pelleily loppumaan vaikka toki hyvät naurut ollaan sun yksinkertaisista kommenteista saatu. Tosin ethän sä älylläs oikee kovin nokkelaankaan kykene :)

Mutta nyt tää neiti jatkaa lomailu, terkkuja kaikille ihanille sinne suomeen ja mulkuille:haistskaa vittu. <3

1 kommentti:

  1. Mukava kuulla, että lomailu menee sielä hyvin :) ! Itsekkin nyt ainakin kun sadepäivä on ollut niin toivoisi olevansa jossain lämpimässä <3 Mutta ihanaa lomanjatkoa sulle ja hei tommoset ihmiset jotka kommentoivat jotain törkeyksiä ovat kateellisia tai muuten vaan heillä ei ole kaikki omassa elämässään kohdallaan, niin pitää sitten muiden elämää alkaa tuhoamaan, harmi et tommosia on niin paljon tässä maailmassa :/

    VastaaPoista