keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Keskiviikon kuulumiset!

Hola!
Vitsi tänää on ollu kiva päivä taas. Aamusta heti menin työkaveria jeesaa blogin aloittamisessa ja siitä suunnattiin kulmikseen kanasalaatille.

Salaatin jälkeen menin hierontaan rentoutumaan. Voin kertoa,että kannatti! Se onnistu löysää samalla mun kireellä olevaa pipoa kun hartioitakin. Koska mä oon niin jumissa ja hieronta oli hyvää niin varasin heti ensi viikolle uuden ajan. Ihanaa hemmottelua <3

Jos mietitte täältä suunnilta hierontaa niin suosittelen lämpimästi tätä

30

Kotisivuille pääset TÄSTÄ!
Ajanki voi varata kätevästi netissä.

Ainaki järvenpäässä on nyt kesäkuun ajan hieronnat 50min 30e (norm.39e) lisäksi joka viikko arvotaan lahjakortti kävijöiden kesken. NICE!


Hieronnan jälkeen suuntasin viemää Lucaa rokotukseen. Samalla sovin sutjakkaan hinnan chokon hammaskiven poistoon, joten senkin saa hoidettua ihan pian. Molempien poikien kynnetkin leikkasi ystävällinen eläinlääkäri.

Koitin myös autoa käyttää vihdoin ilmastointihuollossa,mutta harmikseni siinä oli jotain muutakin rikki. Ens viikolle on varattu aika,joten sinne asti pitäis vielä koittaa kärvistellä kuumassa autossa.

Stressi vähenee, kun alkaa näitä pakollisia hommia olla hoidettu ja jää rahaa hurvitteluun. Matkakin on vielä varaamatta, mutta onhan tässä aikaa ;) Katsellaa missä päin maailmaa mä 2-3 viikon päästä rötkötän.

Huomenna olisi vielä viimeinen vapaa ennen tyhmää työputkea. Sen kyllä jaksaa mikäli ei oo näitä hedareita, koska siitä alkaa loma ;) Huomenna olis tiedossa vähän ripsihuoltoa ja häklin montuilla arskailua....

Nauttikaahan ilmoista <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti