sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Mäntsälä mielessäin!Tuli sitten eilen lähdettyä Mäntsälään muutamalle. Oli ihana nähdä Nadjaa pitkätä aikaa ja tutustua Idaankin :)
Ja oikeesti siellä baarissa oli hauskaakin! Tuli nähtyä kivoja tuttuja ja yhtään rähinäroopea ei ollut tällä kertaa saapunut paikalle. Se mikä oli outoa,että en tiennyt koko baarista varmaan edes 70% ihmisistä, kun vielä muutama vuosi sitten oli harvinaisempaa ellei tiennyt jotain tyyppiä nimeltä.


Nadja,lupasit,että saan laitaa tämän ;)

mansikkapirtelöö ja oliks toi toinen joku pallokala? En muista mutta ai taivas ku oli hyviä!


Hauskasta illasta huolimatta tänään on ollut paska päivä taas. Jota tuskin krapula edesauttaa. Vituttaa ja harmittaa se italia juttu vaikkei sille nyt vaan kertakaikkiaan mitään voi. Sitä vaan kun vuoden ikävöi ja odottaa ja kun näkeminen on ihan lähellä ja kaikki kaatuukin niin ei meinaa ihmismieli käsittää.

Onneksi mun päivää piristi vähän se, kun Niko soitti Epsanjasta<3 Oli ihana kuulla sen ääni, onhan se ollut jo kaksipäivää poissa :D Silti jotenki orpo olo,vaikkei me nyt muutenkaan ihan päivittäin nähdä.

Miksei elämä vois olla vaan helppoa ja mukavaa? Tai voisko elää edes muutaman kuukauden ilman isompia vastoinkäymisiä? Se olis hurjan mukavaa.
No, kai tän täytyy alkaa pikkuhiljaa tasottuu. Onhan tää kuitenkin jo onneks paljon rauhallisempaa kun mäntsälässä asuttuani entisessä parisuhteessa.

Fiilikset sekasin,tunteet pinnassa. Eiköhän se olis parempi painua siis happihyppelyn jälkee yöpuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti