sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kuulumiset!


Heipparallaa. Viikonloppu on mennyt työn merkeissä niinku muutama viimeinenkin. Seuraaava kokonaan vapaa viikonloppu on joskus kesäkuussa. Onneks tässä kuitenkin on tiedossa mm 16.5 seiskan bileristeily niin pääsee vähän tuulettumaan. :P

Hitsi,että väsymys jotenki vaivaa ja eilenkin nukahdin kesken suomen pelin. Tarkemmin sanottuna jo ekassa erässä. Onneksi noita pelejä on vielä jäljellä. Nythän näyttää siltä,että suomella menee ihan ok, mutta katsotaan ensi viikolla kun tulee esim venäjä vastaan, että miten käy.

Vappulipsausta jos ei lasketa niin dieetti on mennyt ihan ok. Tänään näytti vaaka taas pikkusen vähemmän, jee. Täytyy lisätä nyt tuota aamuaerobista jo heti huomisesta päivästä lähtien. Nyt on onneksi taas ihan rempseä työputki takana päin ja ensi viikolla olis vaan kolme yötä. Ehtii ja jaksaa keskittyy urheiluun taas paremmin.

Hmm mitähän vielä. Tän aamun jälkeen mulla alkaa vapaat ja tiistaina on kaikkea puuhaa luvassa. Äiti täytyy heittää hyvinkäälle ja sitten olis tarkotus huoltaa ripsiä ja nähdä kavereita. Mukavia päiviä tulossa siis :)
Ja enää joku reilu 40 aamua italian lähtöökään! Mahtavuutta parhautta jee ejeejeee!!

mun murut <3


2 kommenttia:

  1. Oikein mukavaa nimipäivää vaikka ei kyllä tätä päivää enää kauaa ole jäljellä, mutta kuitenkin :) !

    VastaaPoista