lauantai 11. toukokuuta 2013

HYVÄ SUOMEN LEIJONAT!

Mahtavaa,että suomi nappasi voiton venäjästä! Hieno peli oli. Tuomarit oli kyllä naurettavia ja varmasti lahjottuja. Antoivat kyllä punakoneelle aika paljon mahdollisuuksia, mutta onneksi suomipoika kesti!

Nauratti tää kuva:D :
Leijonien reaktio kun venäläiset kuumeni :D
Muitaki kivoja uutisia tälle päivälle. Vaaka näytti nyt kahdessä päivässä - 3,7kg! Uskomatonta! Pikkasen hyvä fiilis. Vaikka nyt mennään todella tiukalla ruokavaliolla niin nälkäkään ei ole. Tästä on vaan tullut ketoosin takia kauhea maku suuhun ja tulee juotua vettä TODELLA paljon mikä edistää sitten taas sitä painon tippumista. Tässä sen taas huomaa,että sitä vettä tulisi juoda normaalistikkin reippaammin!

Nyt valvon vikaa yötä töissä ja huomenna alkaa vapaat. Pääsee vielä yhdistämään liikuntaa tähän niin hyvä tulee! Mitää kovin raskasta on turha, koska nyt mennään aika vajailla kaloreilla. Ettei mene sitten säästöliekille.

Oon nukkunut todella huonosti nyt näiden öiden väliset päivät ja se tuntuu kyllä kropassa.. Huomenna ajattelin nukkua kuitenkin vaan muutaman tunnin, koska suomen peli alkaa jo neljän maissa. Haluun kattomaan sitä areenalle tai vaikka johonkin baariin! Kaverit hei, jos ootte tekemässä jotain niin laittakaa mulle viestiä! :)

Mistähän muusta mä voisin teille taas yön pimeinä tunteina horista. En nyt keksi, mutta palaan asiaan jos tulee mieleen taas jotain viisasta ;)

AINIIIN! Se on ärsyttänyt tänään TODELLA PALJON,että verottaja vie taas palkasta niin ison osan. Tein ylitöitä sen verran reippaasti,että palkka ennen veroja alkoin NELOSELLA, mutta käteen jäävä osuus alkoi KAKKOSELLA. Kyllä ottaa päähän. Siinä on taas muutamalle sossupummille vuokrarahat olkaa hyvä. Mä vihaan kaikkia vätystelijöitä, jotka ei laiskuuttaan tee duunia. En siis tuomitse kaikkia sossun luukulla kävijöitä todellakaan, mutta ne ketkä ei vaan viitsi raahata persettään duunnin ottaa mua päähän! Niille pitäis katkasta tietyn ajan jälkeen se toimeentulotuki ni vois perse nousta sinne töihinkin. Niin prkle! :D
Onneks sai nyt kuitenkin laskut ja matkat maksettua, ilman ylitöiden tekemistä olis ollut aika hiljaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti