lauantai 13. huhtikuuta 2013

Yövahti täällä hei!

Vitsit mulla on ollu rempsee päivä! Sillä tavalla että mua naurattaa kaikki asiat ja on vähä sellanen olo kun olis koko ajan nousuhumalassa :D Sitä nää yövuorot välillä teettää.

Ootteko huomannu että kevät on vihdoin vissiin tulossa? AIJAIJAI mä niin odotan kesää ja lomaa!!!! Mihin ei oikeesti oo enää ku 9 viikkoo ja aika menee tosi tosi nopeesti, joten johan tässä kohta joutuu alkaa pakkaa matkalaukkua! :D Ai että mä en vaan malta oottaa,että nään italian lauman ja ITALIAN! Kaiken ihanan siellä. Rakastan sitä maata ja kulttuuria <3 Aion tänäkin kesänä käydä pitkiä lenkkejä ja istuskella kahviloissa seurailemassa ihmisiä. Mennä korkeelle vuoristoon piknikille perheen kanssa ja käydä ihastelemmassa isoa ja tällä hetkellä hyvinkin aktiivista etnaa. Pelailla pikkuveljen kanssa korttipelejä, katsoa kauhuleffoja ja syödä iskän herkkuruokia. Maata rannalla, polskia meressä, NAUTTIA NAUTTIA NAUTTIA! EEEEEEEEEEEEEEEEEn malta ooooooooottaaaaaa EEEEEEEEEEEN!!!

YÖhoitaja täällä hei!

Koitan nyt vähän rauhoittua ja pysyä housuissani. Nyt pitää vielä tienata lomaa varten ja onneksi tänäkin yönä raksuttaa tuplapalkka. Sen voimalla jaksaa ja ton fetasalaattikebabin, minkä just tilattiin herkkupäivän kunniaks ;) CIAO!


4 kommenttia:

 1. Tuleepas tästä postauksesta itsekkin hyvälle tuulelle ja saa positiivistä energiaa :) ! Ihanaa ihanaa ihanaa heh :) Mäkin niin odotan kesää ja sitä et pääsee reissaamaan :) ! Ja heei erittäin mukavaa työ yötä sinne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :))) Ja kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 2. Olipas ihana postaus :) tosi kiva lukea tämmöistä iloista tekstiä!
  Meijän koulun 9lk lähtee Italiaan n. 4 viikon päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)) ai lähtee, vähän kiva! Mulla olis muutama viikko enemmän vielä odotettavaa..

   Poista