torstai 7. maaliskuuta 2013

Ihana Lanta!


Aika jatkaa matkaa Koh Lantalle.. Tästä tuli heittämällä mun yks lempparisaarista. Siellä on ihanan rauhallista,chilliä ja kaunista. Täydellinen paikka rentoutua muutaman päivän ajan.

Meidän porukka oli suunnannu jo päivää aikaseimmin saarelle ja löytäneet sieltä hyvän majoituspaikan nimeltä Best House. Harmiksemme sen oli löytänyt moni muukin sillä kun me saavuttiin sinne niin siellä oli enään jäljellä yksi huone ja sekään ei ollut virallisesti hotellihuone vaa kai joidenkin niiden työntekijöiden huone. Me ei sitten otettu sitä kun se oli hieman erilainen kun itse hotellihuoneet.....
 Ne oli sanonut päivää aikaisemmin ystävillemme ettei meidän tarvitse varata etukäteen, mutta ilmeisesti hotelli täyttyikin harmiksemme nopeasti. Eikä mikään ihme, koska sijainniltaan ja edullisuudeltaan se oli kyllä todella hyvä löytä. Tytöt maksoi siitä 700bath/yö , huoneet oli siistejä ja ranta oli muutaman askeleen päässä.
Hotellin sivuille pääset tästä!

Sijainti oli siis long beach, se on lantan "vilkkain" alue vaikkakin sielläkin on todella rauhallista. Kauppoja ja ravintoloita kyllä löytyy ja tarvittaessa myös hyviä ranta ja reggaebileitä:P

Me lähdettiin hieman pettyneenä äidin kanssa metsästämään itsellemme hotellia. Kaikki best housen lähettyvät hotellit ja bungalovit olivat täynnä , mutta onneksemme eräs paikallinen tuktuk-kuski vinkkasi meille tuttaviensa paikan ja lähti viemään meitä tsekkaamaan sitä. Oltiin ihan poikki, kun ekaks olimme matkustanu pitkän kuuman laivamatkan ja sitten siellä helteessä metsästetty hotellia.

Paikka jonne se meidät vei oli ihan lähellä onneksi muuta matkaporukkaa ja tykästyttiin siihen kunnolla!
Se oli ihana bungalovi, jonne mä suosittelen kaikkien joskus majoittuvan. Paljon enemmän tunnelmaa kun hotellihuoneissa. Sen omisti thaimaalainen ystävällinen perhe ja nimeltään se oli kamalantaresort. Sen kotisivutja en löytänyt, mutta googlettamalla löytyy kyllä kuvia ja arvosteluja paikasta. Me maksettiin ilmastoidusta bungalovista 1000bath/yö eli 25e. 12,5e siis per lärvi, joten ei todellakaan paha. Lisäksi tämäkin  sijaitsi aivan rannalla. Rantaa pitkin meillä oli todella lyhyt matka tuonne best houseen, missä ystävämme olivat.

meidän maja
ilmeisesti perhe joka paikan omisti asui täällä
Vähän punoitti.....
naapuri maja


Siellä juhlittiin samana päivän Bob Marleyn synttäreitä ja meidänkin naapureissa asui kaikenmaailman hippejä ympäri maailman. Ne oli kyllä hauskaa porukkaa ja löytyi sieltä muutama suomalainen ja ruotsalainenkin naapurustosta.


Kun vihdoin saatiin tavarat majaan, vedettiin me uimakamppeet päälle ja lähdettiin tsekkaamaan ranta. Siellä me ei kuitenkaan viihdytty pitkään, sillä me oltiin kärvistelty auringossa koko laivamatka ja oli jo aika tuskainen olo. Ranta oli kyllä erittäin kaunis ja vesi kristallin kirkasta. <3


lounaaksi tälläistä, täällä oli siis risottoa tehty ananaksen sisää. NAM!


Äiti alkoi voimaan pahoin ja epäiltiin että sillä olis tullut auringonpistos. Lisäks sen hengitys rohisi hulluna, joten päätin lähteä metsästämään apteekkia. Todennäköisesti myöhemmin todettu keuhkokuume alkoi vaivaamaan sitä jo tässä vaiheessa. Kuvasin teille matkaani apteekkiin, kun kuljin skootteritaksin kyydissä. Se on hauskaa ja samalla pelottavaa :D


Dropit onneksi löytyi ja helpotti taas äityliiniä hengittämisessä.

Ilta meillä meni tyttöjen kanssa huuruisissa merkeissä, ylläri ylläri. Kuitenkaan ei niin huuruisissa kun seuraavana iltana..Siitä lisää seuraavassa postauksessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti