sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Hauskaa oli vaikka turpaan tuli!

Oltiin siis eilen Tonin kanssa katsomassa areenalla Jokerit-Lukko peliä.
Suureksi pettymykseksi jokerit hävisi ja tää taisi olla eka pelin minkä ne häivää kun mä oon ollut katsomassa.
Jännäks kyllä meni, Jokerit johti jossain vaiheessa 3-1, mutta sitten ne raumalaiset tasoitti kolmannessa erässä ja jatkoajalla vetäs voittomaalin. Argh että sapetti!Me oltiin varattu liput eteläpäädystä eli fanien aitosta. Siellä seisten katseltiin peliä ja hypittiin ja huudettiin :D Tunnelma oli kyllä katossa ja ykskään siinä aitiossa ei ollut hiljaa.
Hirveesti niillä oli eri kannatuslauluja, me ei meinattu tonin kanssa pysyä mukana, mutta kyllä me jo kolmannessa erässä aika hyvin osattiin :D
Jalat oli muussina kun peli loppui, on toi penkkiurheilu rankkaa :D                                                           MINÄ ME JOKERIT!!Toivottavasti Jokerit tsemppais ja voittais huomenna Raumalla. Muuten tulee nolo päätös runkosarjan voittajalle.

Hitsi,että eilen oli myötähäpeä niitä kännisiä katsojia kohtaan. Jotka olivat niin "koviksia" ja yritti aiheuttaa kränää yms.. Ei oikee meikäläiselle uppoo sellanen.
Tai sitten keski-ikäiset miehet joiden elämä on jääkiekko. Ne ei pysty olla hetkeekään hiljaa vaan neuvoo koko ajan mitä pitäisi pelaajien tehdä. Ne kaks meidän takana olevaa ukkoa olisi voinut pitää edes sekunnin turpansa kiinni :D

Mutta hauskaa oli tosiaan vaikka hävittiin tää peli. Kiitos Tonille seurasta :) <3

Junamatka kotiin oli aika mielenkiintoinen myös. Juna oli matsin takia niin täynnä,ettei ne ovet meinannu mennä kiinni. Koko ajan vaan ajattelin,että kohta mä alan kiljuu ku tuntui että happi loppuu. Lisäks se oli täynnä niitä keski-ikäisiä kännisiä miehiä, jotka olivat omasta mielestään kovinkin hauskoja. No okei, kyllä mua muutama juttu naurattikin :D Plussana täydessä junassa oli se,että konnaria ei näkynyt, jotan matka oli siis ilmainen. HAh Hah!

Jälleen yksi lauantai vietetty ilman viinaa!!!


4 kommenttia: