maanantai 25. helmikuuta 2013

Viimeiset tunnelmat ao nangista!


Lähinnä päivät meillä meni siellä rannalla tai retkillä aurinkoa ottaessa. Iltapäivisin me käytiin porukalla syömässä ja yks italialainen ravintola on kyllä siellä helposti ylitse muiden. Harmi kun en muista sen nimeä, mutt se sijaitsee siellä ihan keskustassa. Taivaallista pizzaa ja taivaallista pastaa. Nam nam.

Parina iltana tuli käytyä viihteellä ja siellä baarikadulla on ihan ok meininki ja useita erilaisia baareja monessa eri kerroksessa. Titetysti me käytiin tsekkaamassa myös punaisten lyhtyjen katu joka löytyy aika läheltä mäkkäriä jos joku haluaa sinne eksyä :D Onhan se aika outoa siellä näin suomalaisena seurailla sitä touhua ja aika surullista myös.

Mä laitan tähän loppuun ilman kummempia kertomuksia muutaman kuvan. Jos vinkkejä haluaa ao nangista niin kannattaa tsekata mun 2012 vuoden postaukset sieltä. Löytyy blogin alkupäästä vanhemmista teksteistä.

Niin ja sellaista vielä,että ao nangissa taitaa olla kaikista halvimmat hieronnat ja hoidot ainakin niiltä alueeltä missä me käytiin. Ehdottomasti suosittelen hyödyntämään niitä! Harmittaa kun itse ei käynyt kun muutamassa kun tuli hieman kaaduttua / tiputtua ja paikat oli niin mustelmilla ettei se hieronta oikeen tuntunut mukavalta :D
Tuolta rannan päästä voit löytää villiapinoita. ÄLÄ syötä niitä koska ruoan loppuessa ne saattaa puraista!


kinkkujuusto kevätrullat <3Alkoi olla jo rusketusraitaa!


Taistelumustelmia pientä tipustusrotkoa vastaan..............

Viidellä eurolla kivat kynnet!
Iltamenoja altaalla. <3

Tuning tuktuktaksi

Ja viimeisnä mun lempparikuva ehkä koko reissusta :D Ihana Martsu ja ihana Saara ja bucketti Thairommia :DMulla olis paljon muitakin hauskoja kuvia,mutta ne ei ehkä oo niin julkasukelpoisia. Jätetään ne meidän reissulaisten "inside" kuviksi joille voimme nauraa varmasti vielä monet kerrat:)

Plussat ao nangissa on halvat hinnat (tuktuk esim matka kuin matka alueella 20bath/hlö eli alle euro) , helpot retkimahdollisuukset paratiisisaarille, krabitown, ei liikaa hälisevää yöelämää mutta yöelämää kuitenkin sitä kaipaaville ym ym ym!


Seuraavaksi suuntasimme koh lantalle... Mikä osottautui yhdeksi lempparipaikaksi <3 Ole siis kuulolla!

2 kommenttia:

  1. mikä sen rannan nimi on jossa niit villiapinoit on?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on se pääranta keskustassa, luulisin et se on ihan vaan ao nang beach. :)

      Poista