tiistai 19. helmikuuta 2013

Päivä paratiisisaarilla! Chicken island.

Buukattiin edellisiltana retki paratiisisaarille Äidin, Maijun ja Oton kanssa. Maksettiin siitä about 1000bath eli n.25e/ per lärvi. Hintaan sisältyi haku hotellilta satamaan, longtailboat "oppaineen" , 4 eri saarta ja veneessä syöminen.
Mulla on tästä reissusta ihan äärettömän paljon ihania kuvia, mutta en viitsi niitä tänne kaikkia tunkea. Varmaan taas lopuksi teen postauksen, missä tulee olemaan kaikki kuvat mitkä täältä jäi uupumaan.

Mä en nyt kuollaksenikaa muista sen neljännen saaren nimeä mutta ne kolme muuta olivat chiken, poda ja railay beach. Suosittelen kyllä käymään niissä kaikissa, olivat meinaan mielettömän  kauniita paikkoja!

Chicken islandilla tulee se nousu-ja laskuvesi kanssa aika yllättäen. Kannattaa siis hieman ottaa selvää milloin siellä kannattaa olla ja koska tulla pois. Kaverit oli meinaan ottamassa siellä arskaa ja kun vene nouti sovittuun aikaan ja lähtivät he kohtaamispaikalle niin vesi olikin noussut ja ne joutu lähes uida kamat pään yläpuolella perille, vaikka vaan muutamaa tuntia aikaisemmin siinä oli ollut pelkkää hiekkaa.

Jatkan seuraavassa postauksessa seuraavalta saarelta, jos kaikki neljä käyn yhdessä postauksessa läpi tulee siitä' aiiiiivan liian pitkä. :)

2 kommenttia:

  1. Nää kuvat on niin ihania ! :) matkakuume vaan pahenee, kiitos..:D

    VastaaPoista