lauantai 16. helmikuuta 2013

Matka jatkuu Krabin Ao Nangiin!

Aamulla kyyti nappasi meidät vähän seitsemän jälkeen Phuketin satamaan. Pari matkaseurueemme prinsessaa oli paardittanut koko yön ja nukkumatta ollenkaan lähtivät Phuketista kohti Krabia :D Se oli aika huvittava näky kun ne rinkat selässä heilu 2 promillen humalassa :P <3
Ensimmäinen ongelma siinä päivässä ilmeniki heti, kun mentiin satamaan. Meitä oli matkan suhteen huijattu, ei päästykkään suoraan ao nangiin vaan jouduttiin mennä ekaks phi phille ja siellä vaihtaa laivaa. Kyllä se vähän v*tutti, kun kahden tunnin matka vaihtui melkeen viiden tunnin matkaksi. Että kiitos vaan sillekkin hemmetin matkan myyjälle kusetuksesta. PRKL!

Ne laivamatkat siellä on aika mielenkiintoisia, kun ne paatit on tungettu ainakin kolme kertaan niin täyteen kun saisi. Niissä on satoja ihmisiä ja viimeisten laivaan astuvien on turha kuvitella pääsevänsä mihinkään istumaan. Lisäks kannella on helvetin kuuma ja alhaalla sisällä tuskaista. Mä kuitenkin diggaan matkustaa siinä kannella ja oonkin onnistunut itseni käryttämään siinä monet kerrat.....Merellä kun tuulee kuitenkin kivasti niin sitä aurigon paahdetta ei välttis niin tajua.
Ikävintä noissa matkoissa on kuitenkin se,että usein joudut hyppäämään laivasta toiseen pääsemällä satamaan. Eli siis välillä joutuu kulkea kolmenkin laivan kautta ennen kun oot satamassa tai sitten toiste päin oikeassa laivassa. Ei siinä mitään, jos niissä olis jotku rampit, mutta aina niissä ei ole. Joskus joudut hyppäämään pitkänkin matkan toiseen laivaan mikä saattaa huonolla tsägällä olla vielä eri korkuinen. Siinä sitten vielä 20kg matkalaukku kädessä kun hyppäät niin aina saa pelätä,että päätyy sinne mereen.

Prinsessat, jotka oli paardittanut koko yön nukkuvait matkan ja heräteltiin ne phiphillä kun oli aika nousta laivasta ja vaihtaa toiseen.. Meidän äiti kerkes just mulle sanomaan ,että varo tuota rakoa kun jouduttiin loikkaamaan toiseen laivaan. Katoin siitä raosta ja Phi Phin kirkkaan veden ansiosta siellä näkyi isoja kaloja ja mietin mielessäni kuinka hirveetä sinne olis tippua. Pääsin just hyppäämään itse turvallisesti toiseen laivaan kun perästäni kuului PLUMPS! Huomasin vaan,että yks niistä laivan työntekijöistä vetäs housut jalasta ja hyppäsi perään. Samalla tajusin sen olevan meidän Saara joka sinne tippui! Pelästyin ihan kamalasti., koska nyt ei puhuta mistään pikku tiputuksesta vaan ihan kunnon matkasta. Lisäks niitä kahta laivaa erotti vaan yksi autonrengas, joten pelkäsin että ne laivat menee yhteen ja Saara puristuu sinne väliin. Onneksi kuitenkin selvittiin säikähdyksellä ja sillä,että valitettavasti neidin kamat kärsi siinä. Onneksi rinkka ei ollut kuitenkaan selässä, joten ne kamat säilyi siellä ja muutenkin olis ollut hankalampaa nousta sieltä vedestä rinkka selässä. Siinä olis oikeesti voinut sattua pahasti, mutta onneksi ei muutamaa mustelmaa ja rikkinäistä puhelinta pahempaa sattunut. Jälkikäteen ollaan tietenkin useat naurut tällekkin jutulle naurettu ja varmasti se jää yhdeksi mieleenpainuvimmista tapahtumista tuolta reissulta :D Saara oli vielä niin liikuttava, kun se oli ihan saatanan vihainen sieltä noustessaan. :D <3 Saaran siskokin siinä pikku hiprakassa totesi että "onko se minun siskoni joka tuolla tällä hetkellä ui" :D Haha, sitäkin ollaan naurettu monet kerrat!

Tää ei oo se rako, mutta samantapainen. Se rako oli vaan tosiaan niin suuri,että ihminen mahtui siitä plumpsahtamaan mereen helposti. 

Jotta tästä postauksesta ei tulisi liian pitkä niin lopetan tähän ja jatkan pian seuraavassa. Aiheena siinä on meidän paska hotelli , mutta mukavia maisemakuvia ao nangista. :)

...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti