lauantai 16. helmikuuta 2013

Ao Nang 2013

Lopulta kun saavuttiin dramaattiselta laivamatkalta perille otettiin taksi ja mentiin hotellille. Se me oltiin vielä varattu suomesta käsin etukäteen. Nyt en muista paljon taksi maksoi, mutta puhutaan jo ihan eri hinnoista kun Phuketissa.
Meidän hotelli sijaitsi keskustassa lähellä rantaa. Se vaan valitettavasti jäikin melkeen ainoaksi hyväksi puoleksi siitä hotellista. Hotelli on mm aurinkomatkojen hotelli ja ihmettelen sitä asiaa suuresti. Jos maksaisin tonne älyttömiä summia ja joutuisin olla siellä kaksi viikkoa niin tulisin hulluksi.
Hotellin kotisivuille pääset TÄSTÄ! Just kauhistelin tässä työkaverille miten ne saakaan ton hotellin näyttämään noin kivalta. Ja siks just mekin se varattiin kun näytti siistiltä. Opimme siitä,että emme maksa enää yhtäkään hotellia ennen kun olemme nähneet vähintään huoneen etukäteen.
Hotellissa mainostetaan mm olevan kuntosali. Totuus oli joku yksi ikivanha vekotin, mihin ei olisi uskaltanut edes koskea tai se olisi varmasti hajonnut. SIIS YKSI LAITE. Spasta puhuttiin myös, missähän v*tussa siellä sellainen mahtoi olla kysyn vaan :D
Ensiksi saatiin vielä hirveämpi huone, mutta käytiin valittamassa ja saatiin vähän "parempi". Lakanat ja pyyhkeet oli keltasia laikkuja täynnä ja ilmastointi meni rikki ehkä noin neljä kertaa viiden päivän aikana. Sieltä rupesi lorottamaan kunnolla vettä ja joka kerta ne korjas sitä helvetin kauan meidän huoneessa. Lisäks usein puuttui kokonaan siivouksen jäljiltä uudet pyyhkeet ja vessapaperi.
Kahdelta eri suomalaisparilta oli varastettu rahaa safetyboxista, eli ei voi oikeen olla kun hotellin henkilökunta. Meiltä oli varastettu äidin likaiset kalsarit! :D Ja mitähän vielä...
Päätin erään huurteisen illan jälkeen valittaa henkilökunnalle hotellista ja tomerasti kysyin monelta johtaja tulee paikalle. He kertoivat,että kahdeksalta ja vannoin että tulen puhumaan hänen kanssaan. Kello oli tässä vaiheessa ehkä neljä aamuyöllä. No arvatkaa vaa heräsinkö ja menin? No en, vaikka se näin jälkikäteen harmittaakin. Pulitettiin tästä paskasta melkeen kallein hinta koko reissussa ja se kyllä harmitti. Onneksi aika kultaa muistot. :)

Älkää menkö tänne! :D

Ekana päivänä ao nangissa me käppäiltiin hieman ja ihailtiin maisemia. Kävästiin myös hotellin altaalla.
Auringonlaskun aikaan. Vaikka itse sanonkin niin ihan helvetin kaunis kuva <3 Päätettiin illalla äitikullan kanssa siemasta pikkasen juomaa ja mentiin bilettämään meidän edellisvuoden vakkaripaikkaan. Harmi,ettei siellä ollut enää sama henkilökunta kun viime vuonna. Hauskaa meillä kuitenkin oli, vaikka loppu iltana ehkä olikin hieman draamanpoikaista. Lisäks mä pimeessä tipuin vahingossa aika korkeen pudotuksen ja jalat on vieläkin siitä mustana, tosin ei ne äitikullan jalatkaan ihan vammoitta säilynyt :D Hieronnoissa ne luuli,että ollaan kaaduttu skootterilla eikä viittitty hirveesti asiaa oikoa. HEH !1 kommentti:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista