maanantai 28. tammikuuta 2013

UIJUIIJUIIIII

Jännittääää! ENää 13 tuntia niin ollaan kentällä ja siitä 14 tuntia eteepäin ni ollaan Thaimaassa!!!!!!!
Hain postista ison kasan kivoja uusia kesävaatteita,mutta pakannut en ole vielä mitään. Ehtiihän sitä vielä, sen oppi jo erään tähtösen kanssa;)

Tulin hetki sitten himaa Helsingistä, kävin vielä moikkaamassa Nikoa. Oli aika tappokeli taas ajaa, mutta tällä kertaa pääsin turvallisesti kotiin. Tästä nyt olis puuttunu vielä joku murtunut jalka!...

Mulla lyö nyt pää tosi tyhjää. Täältä blogin ihan alkupäästä voi lukasta meidän viime vuoden reissusta ja paikan päällä yritän bloggailla tänäkin vuonna. Lisäks varmaan tonne instagramin puolelle satelee kiitettävästi kuvia ja siellä mut löytää nimimerkillä melinainen.

Nyt mä hiivin pikku levolle pojat kainalossa. Mistä tulikin mieleen,että tänään eräs chihuneiti kävi katsastamassa pojat ja on hyvin paljon mahdollista,että tosta Lucasta tulee lähiaikoina isi myöskin <3

Ajattelin nukkua ihan vaa pari tuntia,jotta saan nukuttua koneessa ja sitten perillä touhuta koko päivän. Ollaan paikallista aikaa siellä aamu seitsemältä ja tuntiakaan en meinaa ensimmäisestä päivästä hukata nukkumiseen! Säätiedotuskin lupaa meille aurinkoa taivaan täydeltä. JIPPII!Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Seuraavan kerra bloggaan varmaan läheltä patong beach ;)

1 kommentti:

  1. Hyvää matkaa! Mekin mennään khao lakin n. 1,5 kk päästä.

    VastaaPoista