keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Suru ja ikävä

Täällä kotona on aika haikea tunnelma edelleen. Veetiä kaivataan ja tuntuu vieläkin tosi epätodelliselta ettei sitä enään ole. Kaikista kamalinta on seurata noiden koirien ikävää ja tuskaa. Choko pari ekaa päivää odotti koko ajan oven takana koska Veeti tulee kotiin eikä sille oikee ruokakaan maistu. Nyt se on kai tajunnut ettei veeti enään tule ja makoilee veetin nojatuolissa haikean nälöisenä. Normaalisti pikkuset ei edes yrittänyt mennä sille nojatuolille, koska Veeti oli ominut sen täysin itselleen.  

             


Luca taas kun normaalisti on aika rasavilli niin kyllä siitäkin huomaa että ikävä on kova. Se on tosi hellyydenkipeä ja välillä käy veetin vilttiä nuuskimassa surullisen näköisenä. Normaalisti se riehuu ja leikkii paljon, pentu kun on, mutta nyt ei ome pariin päivään leikit maistunut.Oon tosi liikuttunut ollut siitä, miten ihmiset ovat mua muistaneet ja toivotelleet voimia. Jokainen koiranomistaja varsinkin varmasti tietää sen, että koira on perheenjäsen ja sen menettäminen on tosi iso muutos elämään.
Me ei olla ainoita kenen silmiin on kyyneleet tullut, tosi moni on sanonut veetin poismenon koskettaneen myös heidät kyyneliin asti.
Veeti oli täydellinen koissu <3
Tänään se olis täyttänyt 14 wee joten onnea rakas sinne pilvien päälle. Me sytytetään täällä kynttilä ja toivotaan että sulla on kaikki hyvin. <3

Veetiä kovasti kaivaten ja ikävöiden, melina, choko ja luca.

6 kommenttia:

 1. Voimia sinne <3
  Mä jouduin juhannuksena lopettaan mun koiran, kun se yksinkertasesti oli vain niin sairas :/
  Parempi niillä on siellä, pilvien päällä. :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo parempi niillä on siellä ilman kipuja olla <3

   Poista
 2. Tuli kyllä ihan kyyneleet silmiin, voimia sulle ja koita jaksaa! <3

  VastaaPoista
 3. Täälläkin kyynel vierähti, koita jaksella, onhan sulla nuo toiset koirat seurana <3 voimia!

  VastaaPoista