tiistai 4. joulukuuta 2012

8 viikkoa vielä!

Ei jaksaisi enää töitä, ei jaksaisi enää talvea eikä oikeestaa mitää muutakaan arkista.
8 viikkoa vielä reissuun on, mutta luotetaan siihen, että aikaa menee nopeesti. Sitten kun se reissu on ohi niin voi alkaakki varailla jo reissua sisiliaan ja oi että mä odotan sitäkin kun kuuta nousevaa <3 Onneksi kevät menee varmasti nopeasti ja olen siellä isin hoivissa ennen ku huomaankaan.

Thaimaassa meillä olisi tarkoitus mennä ekana pariksi yöksi Patong beachille samaan hotelliin ehkäpä kun viimeksi. Hotelli on siis Cello hotel, suomalaisten omistama. Itseasiassa siellä omistajana on sama mies, joka tuottaa BigBrotherin. Hotelli on avattu viime vuonna ja on siisti ja erittäin hyvällä paikalla. Mulla on tarkoituksena ottaa siellä samassa paikassa hiustenpidennykset ja se kampaamo on cellon kanssa samalla kadulla. Lisäksi se on muutenkin ihan siinä "sykkeessä", jossa on kaikki mitä patongilla tarvitsee nähdä.

Aiheesta postauksen löydät tästä!

Patongista matkamme jatkuu Krabin Ao nangiin, johon viime vuonna ihastuin täysin. Hyviä ruokapaikkoja, edulliset hinnat, kiva yöelämä, mahdollisuus erilaisiin retkiin ja ihania hierontapaikkoja. Puhumattakaan kauniista maisemista. Jos haluat kurkata viime reissun kuvia kyseisestä paikasta niin sinne pääset tästä.

Seuraava paikkamme tulee olemaan varmaankin Koh Lanta tai PhiPhi, aiotaan reissata täysin fiiliksen mukaan. OIJOIJOIJOI mene aika nopeesti mene!


2 kommenttia:

  1. -Oi, miekii tahon ulkomaille! Hei, jos et oo mun tän päivän postausta vielä lukenut, niin ONNEKSI OLKOON! Sie voitit LegoLäskiKummituksen joulumuisto kilpailun :D. Laitatko sun osotetiedot mulle niin saahaan tuo joululahja lähtemään sinne päin. Laitoinkin sulle jo viestiä, mutta jos se ei jostain syystä tullu perille, niin meilaatko tiedot legolaskikummitus@luukku.com osotteeseen.

    VastaaPoista
  2. jeeeeeeee joo luinki :)) pistän sulle asap tiedot :)

    VastaaPoista