keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Lennot varattu!

Oonki unohtanut hehkuttaa täällä,että ollaan varattu jo lennot Thaimaahan tammikuun lopulle. Tämä ainoastaan siksi,että yritän jotenkin olla vielä ajattelematta koko asiaa tai en pysy housuissani :D Siis,että oon unohtanu mainita asiasta täällä. :P

Suunnitelmana on,että lennetään Phukettiin ja yövytään sielä pari yötä. Haluun meinaan käydä yhdessä tietyssä kenkäkaupassa sekä yhdellä tietyllä kampaajalla laittamassa hiustenpidennykset :)
Koska Phuket ei muuten niin paljon hinnoistaan ja turisteista kiehdo niin parin pvän yöpymisen jälkeen suunnataan Krabin suuntaan. Toki sielläkin turisteja on,mutta hiukan erilailla kun Phuketissa. Ainakin Karon Beach tuntui olevan täynnä vaan tanskalaisia eläkeläisiä viime vuonna :D

Me mennään Ao nangiin, josta viimeksi molemmat tykättiin hurjan paljon. Ja uutena kohteena meillä on ainakin suunnitelmissa suunnata Koh Lantalle. Hotelleja ei siis oo vielä varattu ja aiotaankin etukäteen varata vaan ensimmäinen tai max kaksi ensimmäistä hotellia. Se tuo jännitystä reissuun ja mikä parasta on se, että siellä todella voi sitten suunnata just sinne ja just silloin kun sellanen fiilis sattuu tulemaan.

Mun äiti bongasi finnskeiltä TODELLA edulliset suorat lennot ja pistin viidakkorummun soimaan ja juorusin siitä heti kavereille. Siitä muutaman tunnin päästä samat lennot oli varannu jo muutama tuttu ja siellä me sitten kökötetäään samalla koneella matkalla Aasiaan mm mun työkaverin kanssa :)
Onneks ne oli nopeita, sillä seuraavana päivänä saman lennon hinnat olikin taas pompsahtanu parilla sadalla ylemmäs. Kannattaa siis olla todella tarkka noita lentoja varatessa sillä ne muuttuu päivittäin ihan miten sattuu!
Vielä mä tota Nikoa yritän matkaamme saada ja saa nähdä miten mun yrityksen käy ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti