sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Ke-kännit!

Tuli tossa keskiviikkona riipastua pikku humalat Nikon ja Tommin kanssa. Olin Nikolla yötä ja siinä hieman siemailtiin kuohuvaa.


Ihana kuva Nikosta <3


   
Me oltiin menossa amarilloon, mutta siellä oli niin pitkä jono niin päätettiin kävästä jossain pikku pubissa. Siellä oli "shottiruletti" mikä osottautui seuraavana päivänä erittäin huonoksi ideaksi. Illalla se oli hauskaa ja tuli siinä muutama shotti vetästyä. Sen seurauksena muistikuvat on hyvin hämäriä:D Amarilloon me mentii joo ja sieltä DTM:ään , jossa ollaan kuulemma Tommin kanssa laulettu karaoke. Hävettää! :D
Aamulla puhelimesta löytyi sekavia kuvia ja mm tästä kuvasta mulla ei ole mitään hajua :DOnneksi Nikostakin löytyi samanlainen kuva, eli ollaan siis molemmat urpoiltu :D Tommi osasi meille paremmin kertoa mitä tässä kuvassa tapahtuu ja missä. Hahahhahaa! :D

"Hieman" tärähtänyt kuva, mutta tossa siis se ruletti.

Viikonloppu mulla onkin sujunut työn merkeissä enkä oo ketään ehtiny edes nähdä. Ei viitti oikee ajellakkaan mihinkään kun on kesärenkaat vielä alla. Meinaa bemu vähän sutia tuolla ,mutta täytyy vaan ajella varovasti :D Tänään ois kyllä vissiin tarkoitus ne talvirenkaat alle saada. 

Mä odotan vaan niin hirveesti tulevaa matkaa ja onneksi siihen on enää 92 aamua! Aika menee hurjan nopeasti. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti