tiistai 11. syyskuuta 2012

EI Herkkohermoisille!!!!!!

Tänään tulee tasan vuosi siitä, kun minä ja äiti jouduttiin sen pahoinpitelyn kohteeks.
Sanonta "aika parantaa haavat" ei oo vielä tässä asiassa toiminut täysin,sillä jälkiä on edelleen sekä sisäisesti ,että ulkoisesti. Nähtäväksi jää häviääkö ne ikinä?

Lupasin joskus julkistaa kaiken tähän asiaan liittyen,mutta olenkin nyt päättänyt kuitenkin julkasta vaan osan. Sen verran kamalaa se koko paska oli.Tässä kaikki tapahtui
Otteita tuomiopapereista:

***** on uhannut Melina Leottaa rikoksella sellaisissa olosuhteissa, että Leotalla on ollut perusteltu syy pelätä henkilökohtaisen turvallisuutensa olevan vakavassa vaarassa. ***** on Leotan kanssa käymänsä puhelinkeskustelun aikana uhannut tappaa tämän. 

***** on tehnyt Melina Leotalle ruumiillista väkivaltaa lyömällä tätä useita kertoja nyrkillä ja avokämmenellä kasvoihin, kuristamalla tätä kaulasta sekä potkimalla maassa makaavaa Leottaa useampia kertoja vartaloon. Teosta on aiheutunut Leotalle kookas hematoomapahka oikeaan ohimoon ja kulmakarvan alueelle, turvotusta ja aristusta molempien leukanivelten alueelle, aristusta kaularangan ja kallon alaosan alueelle, ihorikkoa molempiin kyynärpäihin sekä mustelmaa molempien silmien ympärille. En hirveesti viitsi paljastaa äitini osalta yksityiskohtia,mutta tämän verran voin.


***** on tehnyt *********** ruumiillista väkivaltaa lyömällä tätä useita kertoja nyrkillä kasvoihin ja tönäisemällä tämän päin roskakatoksen metallista ovea, jolloin ******** on kaatunut maahan. ******* on lisäksi lyönyt Leotan päätä metallista ovea vasten sekä potkinut Leottaa. Teosta on aiheutunut Leotalle nenäluunmurtuma, nenäverenvuotoa, kaksi ompeleita vaatinutta haavaa takaraivoon, mustelmaa ja ihorikkoa oikeaan yläluomeen, aristusta molempiin leukaniveliin, pinnallista ihorikkoa, mustelmaa ja aristusta rintakehään, mustelmaa ja aristusta vasempaan olkapäähän sekä pinnallista ihorikkoa ja aristusta vasempaan kyynärpäähän.
TÄSSÄ ON SIIS VAAN OSA, PALJON KOHTIA TÄSTÄ VIELÄ PUUTTUU.  Oli puhelimen hajontaa  ja väkivaltaa mitä en nyt enempää julkaise. 


Mulla on noita papereita varmaan satoja , pelkästään tuomio on monen kymmenen sivun mittainen kaikkineen yskityiskohtineen. Se on kamalaa luettavaa ja joka kerta ahdistus kasvaa suureksi kun niitä papereita vilkaisee. 

Nyt vuoden jälkeen oikeudenkäynti on siis ohi ja syyllinen saanut tuomionsa. Kerrottakoon sen verran ,että ehdollista vankeusrangaistusta tuli ja molemmille muutamien tuhansien eurojen korvaukset. Oltiin äitin kanssa tyytyväisiä tuomioon. Kuukausi sitten alkoi jo eka pieni maksuerä tilille tulla ,joten eiköhän pikkuhiljaa saada korvaus mikä meille kuuluu. 
Valitettavasti tää ei oo vielä kokonaan ohi,sillä uusi oikeudenkäynti on vielä tulossa. Siitä en viitsi vielä mainita yksityiskohtia,mutta myöhemmin kerron varmasti.

Ei olisi vuosi sitten uskonut mitä kaikkea ihanaa kuitenkin tämä tuleva vuosi toi tullessaan. Nyt voin paremmin kuin koskaan ja olen saanut vahvuutta jokaisesta iskusta kirjaimellisesti.!
2 kommenttia:

  1. Niin säälittävää mieheltä tehdä noin. Tai ei sitä voi kyllä edes mieheksi sanoa!!!

    VastaaPoista
  2. Tuli ihan tippalinssiin ku luki noita juttuja, kauheeta ! :(

    VastaaPoista