sunnuntai 19. elokuuta 2012

Katastrooffinen v*tun weekend festival

Puoli vuotta odotettu reissu ei voi mennä enempää pieleen mitä se nyt meni. Kaikki alkoi omenahotellin ovikoodien toimimattomuudesta siihen helvetin ruuhkaan asti ,joten me päästiin festarialueelle silloin kun viimeinen esiintyjä alkoi esiintymään. Matkaan meni siis yli kolme tuntia, ja me ei siis todellakaan päästy edes sillä festaribussilla mihin oli liput etukätee ostettu ja maksettu.
Perille päästyä fiilis oli jo niin kateissa,ettei jaksanu oikeen edes innostua guettasta. Eikä voinut katsoa sitä loppuun asti, sillä silloin ei olisi ainakaan koskaan päässyt takaisin helsinkiin kun kaikki ihmiset olisivat samaan aikaa rynnänny niille busseille. KYLLÄ OTTAA PÄÄHÄN!
Juttelin monien tyyppien kanssa ja oli niitäkin ketkä ei ehtinyt ollenkaan perjantaina alueelle. Jengi oli kävellyt useita kilometrejä kun ei millään kulkuneuvollakaan päässy. HYVIN JÄRKÄTTY FESTARI EI VOI MUUTA SANOA! Aion kyllä keinolla millä hyvänsä vaatia niin paljon rahaa takaisin kun mahdollista, se on varma!!!!!!!!!!

MAAILMAN PASKIN OSTOS!


tuolta löytyy aika hyvin ja tiivistetysti mikä kaikki siellä meni pieleen. Eli siis melkeen kaikki.

DTM:ssä oli kivoja kavereita ja niiden näkeminen onneks vähän piristi. Loppu yö menikin sitten taas aivan perseelleen itserakkaiden idioottien takia ,joten lähdin yöjunalla kaikkien kamojen kanssa vielä himaan. Eli turhaan maksettu hotelli myös................

Lauantaina onneksi Niko pelasti mut ja kutsui niille viettää iltaa. Olishan mulla ollut lauantaillekkin lippu weekendii,mutta arvatkaaa kuinka paljon kiinnosti mennä? Eikä kyllä myöskään hotelliin josta olin maksanut myös toisen yön. 
Noh me tehtiin kuitenkin hyvällä porukalla aivan ihanaa ruokaa ja tissuteltiin siinä pitkin iltaa. Skipattiin baari ja katseltiin leffaa ja oleiltiin vaan. Oli kyllä pitkästä aikaa oikeesti tosi kiva ilta ja kyllä siinä se edellisen illan/yön vitutus unohtoi. Nikon blogissa lisää siitä ja meidän safkoista myös hyviä kuvia, käykää tsekkaa TÄÄLTÄ! :)

Lisäks mä nukuin niiden aivan ihanalla isolla partsilla ja mä oikeesti rakastan nukkua ulkona :) Tuli vetästyä oikee kunnon yöunet ja herättiinkin vasta joskus 11 aikoihin. 

Että sellanen viikonloppu........................ :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti