sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Perjantai sisiliassa

Lounaaksi syötiin jotain ihanaa pastaa. En oikee tiedä mitä se oli,mutta hyvää se oli! :D


Tuttuun tapaan lounaan jälkeen suunnattiin rannalle. Taisi olla kuumin päivä tähän asti ja kovat aallot esti mua taas menemästä uimaan yhtä kertaa lukuunottamatta. Silloin tuli tietenkin iiiiiiiso aalto ja olin ihan mukkelismokkelis ja kun siitä vähän selvisin ni huomasin,että toinen tissi oli uikkareista plumpsahtanut ulos :D Tosi tosi kiva juttu........ Pysyttelin ihan vaan rannalla sitten sen jälkeen ;)

Nyt viimeisten vuosien aikana mulla on ollu tapana ostaa täältä pyyhe aina kun käyn. Joka kerta eri värinen ja tällä kertaa ostin turkoosin, mun lempivärin. Kotona yleensä vaan käytän niitä pyyhkeitä ja ne on pysyny tosi hyvinä. Rakastan kun ne on isoja ja pehmeitä. Nyt taitaa kotoolta löytyä jo ainakin pinkki,musta,oranssi,sateenkaareen värit,vihreä ja nyt tää uusin ihana turkoosi.

Illalla me syötiin jotain jänniä juttuja missä oli jotain melonin tapasta ja sit jotain kinkun tapasta. Kuullostaa ja näyttää epäilyttävältä mutta se oli tosi hyvää sekin,Syötyämme heitettiin pikkuveli kaverinsa synttäreille,jotka sijaitsi siellä turistipaikassa Naxosissa. Hengailtii ynttäreiden aika iskän kanssa siellä ja vietettiin laatuaikaa toistemme kanssa. Siellä on kyllä niin upeat maisemat ja turisteja oli tosi tosi paljon. Mentiin yhteen ravintolaan drinkeille missä työskenteli iskän yksi kaveri. Tai se taisi itseasiassa omistaa sen paikan. Join siellä caipiroskan ,jossa oli jotain mansikkajuttua ja tsiisus se oli hyvää. En ymmärrä miksei niitä saa suomesta......
Sinne ravintolaan tuli joitain miehiä soittamaan ja laulamaan ja oli kyllä vaan kiva seurailla ihmisiä ja niiden tekemisiä siellä. Voisin tehdä sitä joka ilta :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti