maanantai 23. heinäkuuta 2012

Huomennnaaa!!!!!!

Loma alkoi jo viime torstaina ja huomenna olisi lähtö sinne sisiliaan!!! Ihanaaaaa!! :)) Tätä on odotettu viime vuodesta lähtien...Yllättäen mulla on melkee kaikki hommat vielä tekemättä ja yöllä pitäs puoli neljän aikaa lähteä kentälle ;) Noooh ehtiihän tässä vielä.
Mulla on menny alkuloma mainiosti. Perjantaina Joni oli kylässä ja olin myös kuskina ja hain kaverit satamasta.. Lauantaina näin mun ruotsissa asuvaa serkkua ekaa kertaa elämässäni ja pitkästä aikaa muitakin sukulaisia. Illalla Nipa tuli meille ja otettiin tällä kertaa OIKEESTI vaan muutama :) Selvinpäin siis loma mennyt ja jatkuu näin seuraavat pari viikkoa... Ihanaa :)

Mulla oli tavotteena toukokuussa ,että 10kg olis lähteny painoa reissuun mennessä ja tavote on saavutettu, sillä 12kg on nyt lähtneyt.. JIPPII! Toivottavasti reissun aikana nyt ei kauheasti tulisi lisää :D Uusi tavote pitää asettaa sitten ensi vuoden Thaimaan reissuun.

Tänään vielä olis sata hommaa tekemättä+ystävääni Simoa menen vielä moikkaamaan Sipooseen. Sitten onkin ilta ja pitäisi varmaan suht ajoissa yrittää mennä nukkumaan. Toisaalta ei haittaa vaikkei kauheasti nukkuiskaan niin vois hyvällä tsägällä nukkua vähän koneessa. Nykyään onneksi netti toimii lennonki aikana,joten ei pitäisi kuitenkaan se neljän tunnin lento kovin pitkältä tuntua. Jänskättää taas lentää yksin!!

Mä otan reissulle läppärin mukaan ja ajattelin mahdollisesti tehdä jotain pientä matkablogia jo sieltä käsin ;) Olkaahan siis kuulolla!! Kattelin säätiedotuksia sisiliaan ja semmosta 30-40 asteen välillä näyttäs olevan. ;)
Aion tulla niiiiiiiiiiiiiin ruskeeeeeeeena takasin! Voiskin pitkää sellasta rusketusblogia,joka päivä ottaa kuvan ja vertailla kuin nopeesti se tarttuu :D

Ei muutaku ihania sadepäiviä tänne suomeen , palataan jo ehkä huomenna ensimmäisen matkapostauksen parissa ;))


2 kommenttia:

  1. Heissan, hienosti oot saanu painoa pudotettua. Karppaatko vai millä keinoin sait noin hienon pudotuksen?:)

    VastaaPoista
  2. joo vähähiilihydraattisesti syönyt mut kuitenkin hiilareita hyvässä muodossa pikkasen. Ja sitten lenkkeilly ja saleillu :)

    VastaaPoista