torstai 26. heinäkuuta 2012

Ensimmäinen kokonainen päivä sisiliassa..

Aamulla nukuin pitkään ja herättyäni kirjoitin blogia ja suuntasin sitten aamulenkille. Vaikka täällä oonkin asunut ja maisemat alkaa oleee taas tuttuja niin eksyin silti :D Ei se mitään ,se toi lisää jännitystä lenkkeilyyn :D Oli ihana ihailla kivoja maisemia ja käppäillä auringon paisteessa. Pienen haroilun jälkeen näin tutun kirkon ,se jossa mut kastettii ja tiesin olevani suht lähellä kotia. :)
Nappasin muutaman kuvan matkalta...

Lounaaksi iskä kokkasi meille risottoa ja nam nam että oli hyvää. Oon nyt täällä ollessani tosiaan syönyt hiilareita,mutta kuitenkin varovasti. Suomessa alkaa kyllä taas hiilarilakko,koska olo on oikeesti parempi silloin kun ei niitä syö. Täällä pitää tankata,koska jos italiassa ei syö pastaa ni se on vähän sama kuin..no en nyt keksi mikä :D Syötyämme suuntasimme rannalle pikkuveljen kanssa. Oli sopivan kuuma ilma ja tuuli kivasti niin ei ihan läkähtynyt. About 30 oli varjossa ja paikallisten mielestä oli tyylii viileää kun oli sitä tuulta. Rannallakaan ei hirveesti ollut ihmisiä:D Oltiin siis sellaisella rannalla missä käy pääosin vaan paikallisia. Vesi oli oikeesti tosi tosi lämmintä. Pysty reippaasti kävellä suoraan uimaan (mulla kun se saattaa tovin kestää jos on kylmää):D

Mun pikkuveljen täti oli rannalla ja se ei puhu kun italiaa. Juttelin sen kanssa pitkät pätkät suomesta,puhelimista,hiuksista,säästä,ruuasta ym italiaksi, hyvä minä :D Yleensä siihen vaaditaan pari lasia viiniä ,mutta tällä kertaa meni ihan veden voimin :D Illalla mentiin kattomaan kun pikkuveli Mattia pelasi fudista. Niiden joukkue voitti ja velipoika teki muutaman maalin. Tosin se oli vaan kavereitten välinen peli ei siis mikään virallinen. Oli silti hauskaa ja illalla ilma oli oikeesti ihanan raikas! Ei kylmä eikä kuuma. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti