keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

TUOMIO!

Kerrankin oikeus tapahtui edes kohtuullisen kiitettävästi ja saadaan lähes kaikki mitä vaadittiinkin. :))
Tietenkää mikään rahasumma ei korvaa tollasta väkivallan tekoa,mutta kyllä mä sitte voin thaimaan rannoilta kortin lähettää ens vuoden alussa ;) Mullahan on myös jäänyt kasvoihin patti ja siitä me ollaa menossa viellä uudestaan oikeuteen heti jos ja kun se todetaan PYSYVÄKSI haitaksi. Kun se on kasvoissa ja kohtuullisen iso,aion siitä vaatia sellaisen summan että niillä matkustan thaimaahan useammankin kerran.
Joten taistelu vielä jatkuu, kenties myös muiden osalta vaatimuksia vielä on!
Mutta nytten on saatu sille paskiaiselle ensimmäinen tuomio ja toivotaan ,että se on ylpeä teostaan. Onhan parin naisten hakkaus aika cool juttu, eikö? HAH.

Lupasin kuvia ja kertomuksia ja suurin osa lukijoista sitä halusi..Tässä vähän esimakua:Ensimmäinen kuva otettu seuraavana päivänä tapahtumasta ja seuraava ihan viime viikollal Tossa oikeella näättekin varmaan ton patin mikä siitä on jäänyt.. :/ 
Joku varmaan ihmettelee miksi julkisesti näitä kirjottelen yms ,mut voin kertoa että tää on jollain tavalla terapiaa mulle ja haluan kansan tietävän minkälaisia sekopäitä tässä maailmassa liikkuu. NIIH :))6 kommenttia:

 1. hirveen näköstä.. ;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep..ja tosta seuraavana päivänä oli vielä mustat silmät ja otsa!

   Poista
 2. vittu se roni on munaton pelle!

  VastaaPoista
 3. minkä tuomion se rontti sitten sai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. ihan sopivan :D kerron siitä myöhemmin.,.

  VastaaPoista