maanantai 7. toukokuuta 2012

TOP SEVEN

Ystäväni Iida on avannut uuden oman kampaamon ja kävin siellä nyt sitten ekaa kertaa lauantaina.
Kampaamon nimi on siis Top Seven ja se sijaitsee nimensä mukaisesti topeliuksenkatu seiskassa, töölössä.

Mulla on Thaimaan matkasta asti pidennykset päässä ollu ja ihmeen hyvin ne on pysyny. Nyt kumminki tuli vähä sanomista, kun olivat kuulemma vähän rastottuneet jo tuolta juuresta :D Päätin kumminki vielä koittaa hoitaa niitä,koska en millää haluais luopua pitkästä ja tuuheasta tukasta. Laitettiin vähä väriä tyveen ja lisää vaaleita raitoja päähän.


Lopputuloksesta tuli oikeen kiva ja sen verran tulin vastaan ,että leikattiin niitä pidenykksiä niin,että ne on mun hiuksien pituset nyt. Ja ai vitsi niistä tulikin kivat!!! Mulla on kasvanu tukka pienessä ajassa tosi paljon! Joka johtunee varmaan siitä,että muutama kuukaus sit leikattiii parii otteesee reippaasti sitä "kuollutta" tukkaa pois... Nyt tykkään mun uudesta pirteestä aika vaaleasta kesätukasta,joten kiitoksia Iida :))


Ostin vielä edulliseen hintaan kivoja pinkkejä purkunukoita ja sitten tota turkoosia hiusten hoitoainetta,joka on muuten ihan parasta kuiville hiuksille ja hiuspidennyksille!! Suosittelen!!!Onnellinen nti. YrityksenJohataja


Nyt kevään kunniaksi hae säkin uutta ilmettä hiuksiisi ja varaa aikasi täältä!! Siellä on parhaillaan myös hyviä tarjouksia menossa ,joten ei muutakun luuri käteen ja soittamaan :) Aukioloajat on sopimuksen mukaan.  8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää sekä kampaamo, että sun uudet hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiiitos =) suosittelen lämpimästi varaamaan aikaa tuohon kampaamoon ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää tuo kampaamo! Pitääpä itsekkin varata aika seuraavan kerran kun tukkaleikkausta tarvii ;) kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. tuonne pitää päästä! :)

  VastaaPoista
 5. Ööh, väritahrat otsalla ja ryppyiset foliopaketit, jep jep.

  VastaaPoista