maanantai 28. toukokuuta 2012

Sairaita ihmisiä maailmassa

Ihan kamalaa toi Hyvinkään ampumajuttu. Miten tollasta pääsee käymään tai itseasiassa mitä ihmittä tollasen ihmisen päässä voi liikkua? On pelottavaa,että tollassia sekopäitä on tässäkin maassa varmasti monia. Mielenkiintosta olis tietää,että mitä ihmettä ihmisen päässä tapahtuu,että se voi tehdä tollasta?
Mä säälin sen perhettä ihan mielettömästi. Vaikka tietty suurin sympatia menee menehtyneiden ja loukkaantuneiden omaisille. Mutta on se kamalaa sen ampujan perheellekki, miten tollasen jutun jälkee voi ikinä jatkaa elämää edes jotenkin normaalisti? En ymmärrä.
Kavereitaki käy aika paljon Hyvinkään baareissa,joten pelästyin heti kuultuani tapahtuneesta ettei kenellekkään tutulle oo käyny mitään. Ainakin yks kaveri oli paikalla ollutkin ,joten kiitos luojalle,että se on kunnossa. Vaikkakin tollasesta tapahtumasta jää varmasti ihan jokaiselle paikalla olleelle hirveet traumat. Huh.


Toiseen paskaan aiheeseen meinaan siihen meidän oikeudenkäyntiin. Siihen on enää 2 päivää aikaa ja alkaa olee aika hermostunut olo. Ei paljon kiinnosta muistella tapahtunutta, varsinkaan sen yhden kanssa samassa huoneeessa. Oispa se jo ohi!!!!!! No monia onkin kiinnostanut sen tapahtuman yksityiskohdat ja aion ne julkistaa heti kun se on ohi. Tollaset väkivallan ihannoijat kuuluu muualle kun siviilielämään, eiköhän taas tuo Hyvinkään tapahtumakin todistanut sen. Jos jokaisen kännireissun pääasia on,että saa jonkun hakattua niin kuinka vahvasti voi silloin ihmisellä mennä? Ei vissiin kovinkaan!!!! Pitäkää kaikki peukut pystyssä keskiviikkona klo 9 eteepäi. Toivotaa,että saadaan riittävästi oikeutta vaikkakin tän maan järjestelmä onkin ihan perseestä sen suhteen!!!!

Palailen illalla iloisempiin aiheisiin kuvineen Vaasan reissusta, nyt oli vaan ihan pakko avautua jospa tää olokin tästä taas helpottas.

xoxo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti