sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Raivoraitis!

Raivoraitis Melina täällä hei! Oon ollu nyt melkeen 6 viikkoa selvinpäin ja se on mulle aika paljon!En ole siis alkoholisti koskaan ollut,mutta onhan sitä tullut biletettyä nuorena jonkin verran..Tosin yhtenä iltana lätkää katsoessa otin 4 lonkkua,mut sitä ei känniksi näissä piireissä lasketa ;D Olo on kyllä mainion fresh ja lisäksi alotin muutenkin täysin uudet elämäntavat. Niistä lisää kerron myöhemmin,mutta sen verran voin kertoa että tää alku on mennyt niin hyvin ,joten nyt mä aion onnistua!! Tavotteet on korkealla ,mutta täysin realistisia.
Olo on ollut muutenkin nyt aika jees, ei oo pahemmin turhat ahistanut. Ainoa asia mikä mieltä painaa on lähestyvä oikeudenkäynti, siihen on perhana enää reilu pari viikkoa. En tiedä miksi mä sitä jännitän, minähän en kuitenkaan ole se luuseri joka siellä syytetyn penkissä istuu. Eniten vaan ällöttää nähdä ja kuulla koko ihmistä , voispa sen käsitellä jotenkin muulla tavalla! Mutta kun se on ohi niin voi huokasta helpotuksesta ja alkaa nauttia täysillä elämästä. :)

Etten kuitenkaan ihan absolutiksi ala ,niin ensi viikon torstaina olisi luvassa seiskan bileristeily! Vähä odotan sitä innolla jo, ihanaa päästä pitkästä aikaa laivalle! Pari vuotta takaperin ravasin kyseisellä risteilyllä lähes kuukausittain ja aina siellä oli hyvä meno. Toivottavasti sama meno jatkuu :)

Tän kuun lopussa olis tarkotus mennä vielä viikonloppu reissulle Vaasaan kaverin mökille. Uimaa,saunoo ja grillailee :) I-h-a-n-a-a!!

Kello on jo yks ja ajattelin alkaa kattoo vielä leffaa..Huomenna olis tiedossa aikainen herätys,että ehtii ennen iltavuoroa käydä maailman parhaimmalle äidille viemässä kukkasia <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti