torstai 5. huhtikuuta 2012

Yksi elämäni tärkeimmistä päivistä...

....oli eilen. Aamulla, kun menin töihin oh kutsui minut huoneeseen ja kysyi haluaisinko vastaanottaa vakituisen työpaikan osastoltamme. Olen siis nyt siellä tähän asti määräaikasilla sopimuksilla roikkunut.. Tuolla kun lähihoitajille ei ihan kamalan paljoa vakkaripohjia ole. Arvaatte varmaan vastaukseni ja vitsit miten hieno tunne tuli! Kylmät väreet meni iholla ja olin jopa melkeen liikuttunut. Ensimmäinen vakiduuni paikassa, jossa viihtyy , niin upeeta!!!!!! Tuntuu oikeesti,että palaset alkaa elämässä loksahtelemaan oikeisiin kohtiin ja musta on tulossa o-n-n-e-l-l-i-n-e-n! En olis vuosi sitten ikinä uskonut ,että asiat tosiaan kääntyi paremmaksi.
Ystävä-kollegan sanoja lainaten : "sen siitä saa kun laskee negattiivisesta irti, saa jotain parempaa tilalle"  Ja tottahan tuo on joka sana.

Heti kun saan nuo exän kanssa otetut lainat maksettua , marssin pankkiin ja ostan itselleni jonku kivan pienen rivarikaksion. Olen niiiiiiiiin innoissani :))

Eilen oli juhlan paikka, kun tosiaan tiistaina oli ollut synttärini ja sitten vielä tämä työjuttu..
Menin ystävälläni juhlimaan ja ihan hauska ilta meillä oli! ;)
Menee hermo ku nää fontit vaihtelee enkä osaa vaihtaa niitä :D Tai ainakaan nyt jaksa...
Anyway mentiin laulamaan karaokea ja bongattiin sieltä se voice of finlandin Jesse. Se oli ärsyttävän ja ylimielisen olonen mitä sitä siitä sivusta seurasi ,joten älkää äänestäkö sitä :D

Siitä tiemme jatkui vielä amarilloon ,missä esiinty UNIIKKI <3 <3 
Serkkuni Emmi tuli vielä paikalle ja pidettiin hauskaa:)

Kiitos kaikille! 2 kommenttia: