torstai 12. huhtikuuta 2012

Nyt on vähä lipsunut..

...salit, alkoholilakot sun muut , mutta hauskaa on ollut :D Oltiin siis eilen Jonin kanssa hieman humpalla täällä järvenpäässä...Olin ekaks päivällä käymässä Mäntsälässä ja keväisen fiiliksen kunniaks oli kiva popitella vanhoja biisejä ja muistella menneitä:D Jopa nanosekunnin ajan viihdyin siellä olemisesta ,mutta onneksi se fiilis meni nopeasti ohi :D Illalla kuitenkin kuskin kera palattiin vielä muutamalle kylän kiesille ,mutta eihän siellä ketään olllut...ylläri :D
Päädyttiin sitten tuonne jäken esperanceen ja siellä oli kyllä ihan hyvä meno. Laulettiin karaokea ja mikä parasta, tutustuttiin uusiin kivoihin tyyppeihin :)
Jonin yörytmin takia se pöljä valvo koko yön ,joten skipattiin suosiolla titanic 3d vaikka sitä NIIIN odotin:D Muttei olisi ollu ehkä kiva,että vieruskaveri nukkuu koko leffan ajan....;) Hah , no ehtiihän sen mennä katsomaan!!


Nyt ton vakinaistamisen myötä aion niin pikaisesti kun pysty selvittää nuo rahasotkut ja ottaa ASUNTOLAINAN. Haluan jonku kivan pikku paritalo-tai rivarikaksion täältä JÄRVENPÄÄSTÄ. Ihanlla pienellä pihalla ja siis kaksio olis ihan ok. Ai että!!!!!! Toivon,että tää toive toteutuu vielä tän vuoden puolella. Tähänkin asiaan olis valmiudet jo vaikka heti marssia pankkiin,ellei joutus maksaa toisenkin laskuja mutta mutta...En anna sen asian enää lannistaa, toivottavasti hän kokee itsensä todella kunnianhimoiseksi mieheksi tällä toiminnallaan, hah :D Mä aion selvitä tästäkin ja porskuttaa elämässä superisti eteenpäin vaikka se kuinka mua yrittäs estellä :D Olen saanut taas otteen tästä elämästä ja ai että kun tuntuu hyvältä :))

LÄMPIMIÄ KEVÄISIÄ PÄIVIÄ KAIKILLE RAKKAILLE LUKIJOILLE :)

Minä lähden nyt selailemaan etuovi.com sivuja ja fiilistelemään ihanaa tulevaisuutta :))

Tässä vielä otos eilisistä bilehileistä :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti