lauantai 21. huhtikuuta 2012

Hmm kerrompa teille viikostani...:)

Joka ei siis sisältänyt yhtään mitään erikoista tai jännää, mutta kerron silti miten mun tää viikko on mennyt ja lisäksi näitä on joskus kiva lukea itse jälkeenpäi.

Niin viime viikonlopun ,kun maanantainkin olin töissä. Töiden jälkeen kotiin ja sieltä illalla Jonin kanssa Flamingoon ensiksi amarilloon syömään ja sitten katsomaan se Titanic, josta täällä erikseen postaus löytyykin.
Tiistaina oli ihana ansaittu vapaapäivä. Aamulla kuitenkin aikaisin heräsin viemään Lucan eläinlääkäriin rokotukseen. Luca oli reipas poika, eikä pelännyt läheskään yhtäpaljon, kun esimerkiksi veljensä Choco eläinlääkärissä :) Painoakin rääpäleelle oli tullu jo reippaasti, meinaan se jötkäle paino jo 1,5kg Saa nähä mikä jättichihu siitä tulee =)) Mutta mulle se on aivan sama, rakas se on anyway <3


Suosittelen lämpimästi Haarajoen eläinlääkäriä, ammattitaitoinen eläinlääkäri ja hinta on huomattavasti edullisempi kun muualla. Sen nettisivuille pääset täältä!

Kotiin palattuamme annoin lucalle herkkuja ja menin päiväunille..
Sitten illalla vuorostaan treffattiin taas Mirkan kanssa :) Mentiin kulmakondikseen syömään ja siitä oli tarkotus mennä pooliin pelaa bilistä. Kulmakondiksessa söin ihanan kana-vuohenjuustosalaatin, nam se oli hyvää! Harmiksemme kuitenkin Poolissa oli kaikki bilispöydät täynnä ja ruuhkaa tuntui olevan,joten siirryttiin koronaan yksille. Siinä sitte hetki parannettiin maailmaa ja puhuttiin niitä tyttöjen juttuja ;) Joku toinen kerta sitte pelaamaa bilistä, eiks jeh? :)
En kai mä sen kummempaa tiistaina tehnyt.

Keskiviikko meni töissä iltavuorossa,joten sitä ennen ei paljon muuta kerkee kun viiä koirat ja käydä suihkussa. (kun nukun yleensä niin myöhään asti). Töiden jälkee taas koiran ulos ja kotiin nukkumaan,jotta jaksaa herätä seuraavana aamuna aikaisin töihin.
Ja AINIIN! Jokerit voitti Bluesin ja siinä samalla PRONSSIA. Onnea jokereille ja tietty kaikille meille faneiilla kanssa! Ensi vuonna sitten se kirkkain mitali,eiks vaa;)Torstaina siis aamuvuoro. Vuoron jälkeen koirat ulos ja pikku päikkäreiden jälkeen salille. Ostin sitä solkkurasvaa mistä tänne aikasemmin bloggasinkin ja tiettekö mitä! On se kyllä jo ekan kerran jälkeen tehonnut, tai ainakin tuntuu,että se olis paremmin tarttunut. :) Se oli siis tätä :


Salin jälkeen oli ihana fiilis jälleen kerran ja nyt oonki päättänyt skarpata sen suhteen kunnolla. Salia,uintia,lenkkeilyä ja ryhmäliikuntaa.. mahdollisuuksien mukaan. Vuorotyö pikkaisen hankaloittaa valitettavasti noita ,mutta onneksi aina voi lenkkeillä, jos ei muuta :)

Perjantaina taas töissä iltavuorossa ja multa kysyttiin haluisinko yökköillä puolisen vuotta toisella osastolla..Hetken sitä pohdin ja olis se ollut rahallisesti tosi jees,mut en mä aio sinne silti mennä. Oma osasto,paras osasto :D <3
Normaalisti mä olisin perjantaina rynnännyt kauppaan ja siitä bilettämään ,koska viikonloppu mulla piti olla vapaa. Nyt kuitenkin ostin kaupasta vaan yhden lonkeron ruoan lisäks ja kotiin tultuani vedin nallehousut jalkaan ja lösähdin sohvalle. Vanhuudenmerkkejä,vanhuudenmerkkejä :D Koirat kainalossa katseltiin talletuksia telkusta. Tuo Elisa Viihde on kyllä ihan ykkönen :)Tänään ,eli lauantaina heräsin aamulla ennen kasia ja pian mulle soitettiinki jo töistä toiselta osastolta jos voisin mennä ylitöihin. Olis tietty kiva ollu pitää vapaapäivä,käydä salilla ja ennenkaikkea mulla oli tarkotuksena mennä kaverin kanssa hohtokeilaamaan. Kuitenkin dollarin kuvat silmissä mun oli suostuttava ja muutenkin tykkään siitä osastosta mihin nyt sitten meen. Vapaapäivä siis peruttu :D
Vedettiin koirien kanssa pitkä lenkki ja sitten imuroin,pesin pyykkiä,pesin lattiat ,tiskasin ja tein ruoan. Kello on vasta 10.33 ,joten aika reipas oon ollut :D Saas nähä mitä illalla sitten teen ja pysyykö huominen vapaana..Toivottavasti ,sillä mulla olis tarkotus mennä neiti Ketola viidakon tähtöselle värjäämään tukka :)

Mukavaa lauantaita kaikille:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti