perjantai 2. maaliskuuta 2012

RIHANNA 2011 :)


Kun on mm festaripostauksia toivottu niin tässä Rihannan keikalta fiiliksiä ja kuvia :)

Olimme ystäväni Nipa Nipsukan kanssa katsomassa elokuussa 2011 hietsussa Rihannaa.
Minä lähdin seuraavana aamuna isäni luokse sisiliaan, joten jäin Nipalle yöksi Esposeen. Heiltä kun on lyhyempi matka lentokentälle... Menin jo ajoissa Nipalle ja siinä tietenkin tehtiin jo pari ensimmäistä paukkua. Klo taisi olla silloin jotain about 12... Seuraavaksi lähdimme sporttiin juomaan parit ja päädyttiinkin sitten muutaman shotin ja PARIN skumppapullon juontiin, kiitos vaan Nipa :D Puhumattakaan niistä matkaeväistä joita salaa tissuteltiin jo bussimatkalla sporttiin.
Mua vähän nauratti,kun poimin fb:stä noi kuvat ja löysin tämmöisen kommentin kyseiseltä päivältä:

Niko Saarinen klo 16:15 Melina juo skumppaa. klo 21:15 rihanna esiintyy.. ja JOS sä aamulla muistat / oot edes päässyt sinne keikalle - MÄ NOSTAN VALKOISEN LIPUN ja hulskutan sillä sut hereille :D:D:DHAHAH.


HAHHAAA! Aika hyvä ;D


Meidän oli tarkotus mennä katsomaan mm. Cheekkiä joka esiintyi siellä päivällä ,mutta tietenkin missattiin myös se ja pari muutakin..Näin käy jotenkin aina kun lähden johonkin.


Lopulta kuitenkin pienissä sievissä lähdimme kohti hietsua ja pääsimmekin perille.
Meidän tuurilla tietenkin vettä tuli koko illan ku esterin perseestä,mutta ei annettu sen ollenkaa häiritä. (ja siihen varmasti vaikutti aikalialla se 2 promillen humala). :D


Ostettiin jostain syystä myös itselemme leit kaulaan ja istuttiin siellä märällä nurmikolla juoden kalliita hietsun anniskelualueella myynnissä olevia drinksuja. Ja meillä oli ihan hemskutin hauskaa :D Pari bändiäkin siinä tuli kuunnteltua samalla. (en muista mitä)


meltsi & nipa
mikä siinä on,että on aina muka niin hyvä idea mennä poliisisetienkanssa samaan kuvaan :D

Rihannan keikan alotus oli about 2 tuntia myöhässä...kyllähän se varmaan v*tutti siellä kaatosateessa sitä venailla, mutta onneksi meillä oli hemmetin hauskaa ja aika kului nopeasti :D 
Ainoo ongelma mikä tuli vastaan oli, että shotit oli loppunut kesken joten "jouduttiin" tilaamaan jotain hirveetä konjakkia... Siinä tiskillä ollessamme kuitenkin pärähti ONLY GIRL IN THE WORLD soimaan ja juostiin hirveetä vauhtia yleisön sekaan ! KEIKKA OLI IHAN MAHTAVA ! Ja miss Rihanna oli kyllä täydellinen!!! Me oltiin sen verran kaukana,ettei mulla oo tuolta mitään hyviä kuvia eikä järkeviä videoita, kun kaikki kestää jonku 20 senkunttia..... Mutta aivan mahtavaa oli ja varmasti mennään katsomaan joskus uusiksi jos rihanna saapuu suomeen :) 


Harmikseni kuitenkin kun keikka oli niin paljon myöhässä olimme vasta joskus kahden aikaa Nipalla nukkumassa ja herätys lentokentälle oli klo 4. Voitte kuvitella mikä olo oli, mutta oli se sen kaiken arvoista ;)


6 kommenttia:

 1. näitä lisää kiitos:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hitsi kun löytäskin jostain vanhojen festareiden kuvia ni mikä jottei ,mut täytyy ens kesänä sit juosta niissä ,että voi blogailla :D hhiii

   Poista
  2. ei auta muu ku mennä kaivamaan kuva-arkistoja:D itelläki ois tarkotus juosta ainakin pipes:)

   Poista
  3. oon käyny ite kans joku 4 kertaa pipessä :) mahtavia reissuja ollu kyllä!

   Poista
 2. sulla on ihana tukka!!!:>

  VastaaPoista