lauantai 11. helmikuuta 2012

THAIMAA 2012 Phi Phi Island Day 2

Toka päivä phi phillä meni vähän "harakoille" pienen kohmelon takia. Ilta piti ottaa myös rauhallisesti mut saatiin infoa illalla alkavista rantabileistä niin olihan se pakko hieman juhlia kerta kun phi phillä oltiin!
Oltiin kiertelemässä kojuja ja päätetiin ostaa majaan hieman juomaa.Löydettiin kiva koju missä myytiin semmossia ämpäreitä missä oli jäitä, pieni smirnoff vodka, energiajuoma , sprite ja 2 pilliä. Täydellinen setti parilla eurolla :D Ja oli niitä myös eri vaihtoehtoja mm bacardilla ja viskillä. Tässä muutama kuva tokasta illasta!

                                                                     

                                                     näillä oli mukava kölliä ja chillata rannalla illalla:)
                                           Järjestelivät illan tulishowta ja rantabileitä varten...

Oli tuo saari kyllä ihmeellinen mesta :) Harmi kun mulla on illan tulishowsta yms kuvat vaan kamerassa :/ Niitä laittelen sitten tosiaan myöhemmin!

Mietteitä phi phistä: Ihan ok hintatasoltaa, kuitenkin paljon kalliimpi kuin ao nang. Pari päivää viihtyi hyvin, mutten suosittele kovin pitkää reissua. Saari täynnä kapeita kujia ja pimeällä jos ei ollut suuntavaistoa niin eism hotellinsa kadotti kyllä todella helposti! Onneksi siellä oli niitä yövartijoita mitkä tarvittaessa auttoi.=)
Se oli vähän ärsyttävää,että siellä liikku ihmiset paljon pyörillä ja niillä kapeilla käytävillä koko ajan kuului takaalta RING RING. No joo, pikku juttu mutta pidemmän päälle kävi hermoille!
Maisemat ERITTÄIN kauniita ja ehdottomasti kokemuksen arvoinen paikka!
    

Seuraavaksi matkataan sitten viimeiselle etapille, Karon beachille Phukettiin :)

2 kommenttia:

  1. Onpas kyllä mukava lukea tarinaanne. olet muuten tosi hyvä kirjoittaja. Odotan kovasti jo uutta. Kiitos Melina että ilostutat meitä muita tarinallasi.

    VastaaPoista