torstai 9. helmikuuta 2012

THAIMAA 2012 Phi Phi Island Day 1

Oli aika lähteä ao nangista ja mennä tsekkaamaan Phi Phi island! Buukattiin taas helposti venematka ja siihen kuului taas myös kuljetus hotellilta satamaan. Ilma oli todella kuuma jo heti aamusta, mutta silti nää puupäät istui taas koko matkan kannella. Osasyynä siihen oli myös se,että se se paatti oli AIVAN TÄYNNÄ. Sinne vaan tuli ja tuli porukkaa ja meitä tosiaan oli siellä varmaan puolet enemmän kuin olisi saanut :D Päästiin kuitenkin onneksi turvallisesti perille. Tässä muutama kuva matkasta :


                                                               PHI PHI! ( toi veden väri <3 <3 )

Perille saavuttuamme siellä oli semmonen ihanan rennon letkee meininki. Musiikki soi ja ihmisiä oli paljon. Tällä saarella ei ole autoja tai tuktukkeja vaan meidän matkalaukut kuljetettiin bungaloviin semmoisella isolla kottikärryllä. Onneksti siitä satamasta ei ollut sinne kuin 5 minuutin kävelymatka. Oltiin buukattu edellisenä päivänä bungalov. Siinä on aina oma jännityksensä minkälainen se seuraava kämppä on, mut meillä kävi tuuri ja kaikki oli tosi kivoja!


                                                                        kotipiha

Tän nimi oli Chao koh Phi phi lodge ja sen kotisivut löytyy täältä : http://www.chaokohphiphilodge.com/

Perille päästyämme päätettiin lähteä rannalle ja sinne päästyämme todettiin laskuveden jo tulleen ja siellä on silloin aika turha mennä uimaan, koska vaikka kävelis 200 metriä niin vesi ei oo edes polviin asti. :D
Otettiin longtail boat ja lähdettiin Maya Beachille. Siitä mä aion kumminki tehdä seuraavaksi erillisen postauksen ja syy siihen selvii sitten. :)                                                 Tästä kuvasta näkyykin tuo veden mataluus!

Koska tosiaan teen siitä Maya Beachistä erillisen blogin niin jatketaan suoraan iltaan. Päätettiin vähän juhlia sinä iltana, koska siellä oli aika kivoja rantabaareja ja lepposa meininki.
                                kun kerta saa tilata baarista ämpärillisen viinaa niin pitäähän se niin tehdä :D
    harmi kun mulla ei oo parempia kuvia, mut tää oli tämmönen hippiesbar, jossa sai rannalla lötköttää noilla tuoleilla ja poppi soi ja tarjoilijat toi drinkkia kouraan! :)

   Koska lomahan ei oo mitään ilman lomaromanssia niin.... ;) No ei, mukava mies ja silleen, oli kiva tutustua!

Mentiin ekana semmosseen baariin missä laulaja laulatti yleisöä tunnetuilla biiseillä ja sitten tonne hippies baariin. Siellä soi tosi hyvää musiikkia ja oli siellä myös semmonen "tanssilattia" ihan rannan juuressa. Ihan huippu paikka, suosittelen!! Mulla taitaa kamerassa olla parempia kuvia, mutten oo valitettavasti vielä löytäny sitä piuhaa millä saisin ne koneelle. Ehkä laittelen niitäkin kuvia sieltä sitten joskus myöhemmin :) Mutta oli kaikenkaikkiaan mukava ilta ja seuraavana päivänä kieltämättä olo myös sen mukainen. :)
 Siellä oli muuten btw aika liikkis yövartijoita. Kun me rönyttiin sinne bungaloviin ja jotain jatkoiltiin ovi auki niin se tuli muistuttamaan että laitetaan yöksi ovi kiinni jotta voidaan turvallisesti nukkua , hih :D Se oli myös huolissaan mihin äiti oli hukannut kenkänsä kun ne meni rikki siellä tanssilattialla bailatessa :D

Seuraavaksi sitten bloggaus tuosta aikaisemmin mainitusta Maya Beachistä! Palataan! :))

2 kommenttia: