tiistai 7. helmikuuta 2012

THAIMAA 2012 Patong Beach

Elikkäs olin äitini kanssa pari viikkoa Thaimaassa. Ajattelin tämmösen pienen postauksen tehdä meidän reissusta.

Ekana osiona tulee kuvia Phuket Patong Beachistä, jossa vietimme ma-to välisen ajan :)
Meijän lento oli 9 tuntia myöhässä....Onneks saatiin siitä ilmotus etukäteen, niin ei tarvinnu siellä kentällä venailla. Ottihan se silti päähän, mut kyl siitä selvittiin :) Lento sinne meni ihan ok, olin varautunu pahempaakin sillä en oo mikää hirvee lentokoneiden ystävä. Siinä purkissa sitten kuitenkin istuttiin se 12h ja olihan se sen arvosta ;)

Ensimmäinen hotelli oli nimeltään Cellohotel. Se oli hetki sitten avattu ja sillä oli suomalainen omistaja.
Plussana tällä hotellilla oli suomalainen auttava ja mukava henkilökunta, siistit ja hienot huoneet. Miinuksena oli,että huone oli kolmannessa kerroksessa ja niitä rappusia oli jyrkästi ja paljon :D Eikä siis ollut hissiä..Noh, tulihan aina vähä kuntoiltuu ku sinne kiipes :)

Tokana päivänä me käytiin itse patong beachillä arkaa ottamassa. Ranta oli piiiiiiiiitkä ja täynnä ihmisiä..Ihan jees, muttei kuitenkaa niin jees et oltais sinne toista kertaa menty.

Pitihän se käydä myös paikallinen sedula eli "seduction" tsekkaamassa. Meno oli kova ja hinnat myös! :D


Keskiviikkona mentiin sitten tuktukilla toisella rannalle. Oisko se ollu nimeltään surinbeach. Tosi kiva ja ihana ranta ja hiukan rauhallisempi kun patong.

Näin siellä kuljetettiin lapsia, hui :o

Ke-iltana käytiin Joe Conrad magic-showssa :) Oli aika huikee, harmi ku siellä ei saanu kuvata :/
Tässä kuitenkin muutamia "sala"kuvia :DMitähän muuta patongista, hmm..kallista oli mutta mukavaa ja ainii, otinhan mä siellä myös hiuspidennykset :)

Jatketaaan seuraavassa osiossa Krabin ao-nangista :)                                                                                         

2 kommenttia:

 1. Osaatko sanoa,että miten mahtaa löytyy L/40-kokoiselle naispuoliselle vaatteita phuketista? Tätä kysyn ihan sillä,kun käsittääkseni thaikkunaiset nii pienikokoisia, ja jos osaisit sanoo jos näit hieman isompiakin nuorille sopivia vaatteita?

  (jOTTa tietää,että lähenkö tyhjällä vai täydellä matkalaukulla matkaan?)

  ps. Ja kiva oli lukee blogia (tai no,lähinnä näit matkailujuttui vaa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niistä itse turistikojuista saa aika nihkeen kokosia vaatteita. On siellä patongilla iso kauppakeskus, josta varmaan löytyy isompiakin kokoja :) itse aika vähän siellä vaatteita shoppailin... laukku oli niin täynnä kaikkea muuta krääsää:D

   Se oli positiivinen yllätys,että kenkiö löytyi 39/40 kokoja paljon ja nättejä. :)

   Poista