keskiviikko 8. helmikuuta 2012

THAIMAA 2012 Krabi Ao Nang PART 1

Saavuttiin ao nangiin, josta oltiin buukattu seuraava hotelli. Tuktuk vei meidät satamasta hotellille ja huijasi meiltä kyllä muutaman kolikon , koska ei osattu arvata siellä olevan niin paljon halvempaa kun Phuketissa. Phuketissa kun ei oikeen tuktuk meinannut liikahtaakkaan alle 200 batin niin tuolla selvis sitte myöhemmin ,että perushinta on 40batia lyhyemmillä matkoilla.

Lisäks se ajo niin kovaa,että ajattelin ettei me selvitä ikinä sinne hotellille :D En edes ymmärrä miten sillä kotterolla pääsikin niin kovaa... :)

Päästiin kuitenkin perille ja hotelli oli oikein kiva. Se oli tosin vähän syrjemmässä siitä "keskustasta" , mutta tosiaan tolla 40 batilla (eli n.eurolla) pääsi muutamassa minuutissa sinnekkin. Ja olihan meillä ihan mukava ranta myös siinä tien toisella puolella.
Tässä muutava kuva hotellista                              Partsilta oli oikein mukava pulahtaa aamu-uinille, vai mitä äiti? :P

Mä rakastuin tähän ao nangiin heti. Mukavan rauhallinen paikka, muttei kuitenkaan liian. Tekemistä löytyi ja yöelämää myös. Hinnat oli kaikessa alhaisempia kun phuketissa ja maisemat mitä huikeimmat. Päätettiinki melkeen heti,että ollaan siellä suunniteltua kauemmin. Ja se kannatti :) Rannalla loikoiltiin päivät ja sitten käytiin erilaisissa hemmotteluissa, thai hieronnassa, manikyyrissa yms. Unohtamatta tietenkään hyviä ruokia ja ravintoloita :)
             Toisella puolella rantaa oli villi-apinoita! Huvittavia :D Ja toisaalta myös vähän pelottavia :D

Seuraavana päivänä lähdettiin tuktukilla katsomaan apinoita ja käärmeitä. Apinat oli suloisia ja käärmeet kammottavia! Se tyyppi siellä kertoi,että thaimaassa on 160 eri käärmelajia ja 45 eri myrkkyä. HYI HUI JA HYI.


Hän oli vauva-apina Simon. Aika huvittava ja villi tapaus :D Lutkutti sormea ja heitti äitin kameran maahan :D
Nää oli kyllä söpöjä ja huvittavia. Teki kaikkia hauskoja temppuja mm punnersi, ajo polkupyörällä ym :)

Mutta sitten nää käärmeet... Hyi!


                                     Jonkun verran hullu kai tonki miehen täytyy olla?

Nyt on pakko laittaa läppäri kiinni ja mennä nukkumaan. Jatketaan taas huomenna! :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun noi apinat oli sulosia :D Ja hei tätä sun blogiasi on todella mukava lukea ja nää matkapostaukset on just huippuja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla!! :)) Klikkaa toki itsesi lukijaksi :))

      Poista