sunnuntai 26. helmikuuta 2012

SISILIA 2010 osa 2 :)

Tosiaan aiemmin mainitsin,että tää meidän kämppä oli aivan meren rannassa. Oli ihana aamuisin ottaa vaan rantalaukku mukaan ja käppäillä muutaman metrin päähän ottamaan aurinkoa. Me vaihdeltiin aina myös vähän paikkoja, joskus mentiin "lidoon" missä oli rantatuolit ja rantabaari ja joskus mentiin vaan siihen meidän edustalle pyyhkeiden kanssa makoilemaan.

                                                           meiän kämpän pihaseudulta
                                                         tää on musta ihana kuva <3
                                                                          vesileikit :D
                           lounastettiin yleensä niissä lidoissa jotain pastaa ym :) nam!

                                                meidän pihalta otettu kuva. meri & aurinko <3


Me pelattiin kämpillä aika paljon korttia. Lemppariks nousi semmonen "läpsy" peli, missä niko on kyllä mestari :D Se oli hauska peli siltikin ,vaikka hävisin melkeen kaikki. Kyllä me Franssin kanssa silti taidettiin pari voittaa, ehkä.

Yhtensä iltana päätettiin lähteä paikalliseen pubiin laulamaan karaokea. Se taisi olla virhe, koska oltiin ihan älyttömässä humalassa. Alkuilta oli ihan hauskaa ja meikäläinenkin "loistavalla" italiankielellä lauloi siellä ja taidettiin me kolmistaa laulaa aikuinen nainenkin? Se on alkuperäinen italiankielinen biisi ja laulettiin siis vaan jotain mitä muistettiin suomeks, mut eihän ne onneks ymmärtäny menikö se väärin vai ei. Paitsi ehkä silloin, kun kaikki kolme lauloi erilailla :D mutta, who cares ;)
Se ilta ei kuitenkaan päättynyt kovin hyvin, kun taidettiin kaikki kolme olla riidoissa jo keskenään ja yksi meistä oli jo tilaamassa yöllä lentoa suomeen :D Siitäkin taisi joku otsikko tulla erään juorulehden nettisivuille, heh. Aamulla kuitenkin oltiin jo kaikki sovinnossa ja tietenkään kukaan meistä ei lentänyt suomeen ennen aikojaan ;) <3 pus.

                                           silloin, kun kaikki oli vielä ihan hyvin :D

                                       tää on caipiroska jollai mansikkajutulla ja ah se on hyvää!
                       Kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa...Tässä vaiheessa olisi varmaan kannattanut jättää          caipiroskat juomatta ja mennä kotiin nukkumaan :D

Loppu hyvin& kaikki hyvin kuitenkin <3 :D

Seuraavassa bloggauksessa kurkataan ainakin kauniille vuorelle nimeltään castelmola ja kenties myös tulivuori etnalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti