torstai 23. helmikuuta 2012

RODOS 2011 osa 2 :)

Kurkataan vielä kerran Rodoksen maisemiin.

Musta oli aika huvittavaa ,että yhtenä iltana siellä jossain baarissa esiintyi Danny. Oli se sen verran huvittavaa,että pakkohan sitä oli mennä katsomaan :)


Tää oli jossain disco ellissä. Siellä oli myös toinen suomalainen baari missä suomalaiset innokkaasti lauloivat karaokee ja asioivat suomalaisen henkilökunnan kanssa. Okei, vanhemmille ihmisille ketkä ei osaa englantia sehän on tosi jees ja näin , mut ite en kyllä kyseisissä paikoissa kovin kauaa viihtynyt... Mutta olihan se ihan huvittavaa olla kattomassa Dannya Kreikassa =)
Suomi oli just voittanu Jääkiekon MM-kisat kun oltiin tuolla ja voitte vaan arvailla kuinka monta kertaa tuli käytyä ruotsalaisessa baarissa laulamassa Den glider in!:D Musta se oli joka kerta yhtä hauska juttu, en tiedä sitten niistä ruotsalaisista......

Rodoksessa myös ravintoloissa melkeempä jokaisessa oli myös suomenkielinen ruokalista ja sisäänheittäjät osasivat ne perus "mitä kuuluu", "hyvää ruokaa" ym lausahdukset.. x) 
Taksimatkat oli silleen,että tyylii kun menin äidin ja tädin kanssa saman matkan ni matka maksoi n. 7 e ja kun menin sen paikallisen boitsun kanssa saman matkan niin matka maksoi 2e. Että kyllä siellä turisteja koijataan =)

Yhtenä yönä sain tän C:n kanssa "loistavan" idean ja käytiin ottaa tatskat. Se otti 3 tähteä käteensä ja mä 3 tähteä ranteeseen..Aamulla kun heräsin ni olin shokissa , koska ne oli aivan kamalat :D Kaikki erimuotosia ja tylsästi mustilla ohuilla ääriviioilla. Kävinkin sitten korjauttamassa sen toisessa paikassa ja siitä tuli ihan kiva :)


Me oltiin yks päivä veneretkellä ja kävi aika hauskasti , kun törmättiin siinä n. 20 paikkasessa veneessä kahtee muuhun mäntsäläläiseen. Siinä tuli tosiaan semmonen tunne,että maailma on pieni paikka :D 
Laitetaampas muutama kuva sieltä.
Meillä sujui tämäkin riessu oikein mukavasti , oli hyvät ilmat ja mukava paikka. Joskus vois hyvin lähteä uudestaan :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti